פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Reformatting RAID עם שני כוננים קשיחים 0s

Reply

שרשרת כלים
Old 25 במאי 2009, 13:11
קבוצת חברות חדשות

Default Reformatting RAID עם שני כוננים קשיחים 0s

היי חבר 'ה,

אני כרגע עם שני פסי arrays:

ב -2 500GBs א 1 TB פס כמו שלי כונן האתחול
ו
ב -2 1TBs של 2TB פס כמו שלי גיבוי / כונן אחסון

שתי אלה הן דרך להפעיל את nvidia RAID Controller שלי ASUS P5N-D mobo

אני reformatting שלי 1TB אתחול מערך, אבל אני לא יכול לנהל את לחפור דיסקט הישן שלי כדי לטעון את מנהלי ההתקנים RAID

כאשר אני משתמש בדיסק אתחול של Windows, אני תוהה אם אני צריך להיות זריז דיסקט כדי לטעון את מנהלי ההתקנים RAID לפני שאני לאתחל מחדש את מערך ולהתקין נקי עותק של Windows על זה.

כמו כן, לפני זה, אני צריך לנתק את מערך 2TB לפני התקנת הכונן שלי כל כך כתוב לא מוזר?

תודה על כל halp
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כונן קשיח ו-PCI כרטיס RAID בעיה xproducts כוננים & נשלפת 16 -27 ינואר 2009 12:04
IDE, RAID או AHCI Hard Drive הגדרת Orionmoon כוננים & נשלפת 5 22 דצמבר 2007 16:08
כונן קשיח חיצוני לא להופיע יותר לאחר הכשלה reformatting andrewanimation כוננים & נשלפת 1 28 ספטמבר 2007 22:52
כוננים קשיחים lloyd.cardiff כוננים & נשלפת 1 ה -5 בחודש יולי 2007 15:55
כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 8 15 ספטמבר 2006 03:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.