![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני כרגע עם שני פסי arrays: ב -2 500GBs א 1 TB פס כמו שלי כונן האתחול ו ב -2 1TBs של 2TB פס כמו שלי גיבוי / כונן אחסון שתי אלה הן דרך להפעיל את nvidia RAID Controller שלי ASUS P5N-D mobo אני reformatting שלי 1TB אתחול מערך, אבל אני לא יכול לנהל את לחפור דיסקט הישן שלי כדי לטעון את מנהלי ההתקנים RAID כאשר אני משתמש בדיסק אתחול של Windows, אני תוהה אם אני צריך להיות זריז דיסקט כדי לטעון את מנהלי ההתקנים RAID לפני שאני לאתחל מחדש את מערך ולהתקין נקי עותק של Windows על זה. כמו כן, לפני זה, אני צריך לנתק את מערך 2TB לפני התקנת הכונן שלי כל כך כתוב לא מוזר? תודה על כל halp |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כונן קשיח ו-PCI כרטיס RAID בעיה | xproducts | כוננים & נשלפת | 16 | -27 ינואר 2009 12:04 |
| IDE, RAID או AHCI Hard Drive הגדרת | Orionmoon | כוננים & נשלפת | 5 | 22 דצמבר 2007 16:08 |
| כונן קשיח חיצוני לא להופיע יותר לאחר הכשלה reformatting | andrewanimation | כוננים & נשלפת | 1 | 28 ספטמבר 2007 22:52 |
| כוננים קשיחים | lloyd.cardiff | כוננים & נשלפת | 1 | ה -5 בחודש יולי 2007 15:55 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |