mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

"Reformēšana" ar divām RAID 0S Hard Drives

Reply

Thread Tools
Old Maijs 25, 2009, 13:11
New Member Group

Default "Reformēšana" ar divām RAID 0S Hard Drives

Hey guys,

Es šobrīd darbojas ar divām svītrains bloki:

-2 500GBs in 1 TB svītru kā manu boot drive
un
-2 1TBs in 2TB svītru kā savu backup / storage drive

Abi šie tek cauri nVidia RAID kontrolieri uz manu Asus P5N-D MOBO

Es esmu pārformatēšana manu 1TB boot masīvs, bet es nevaru pārvaldīt rakt manu veco disketes ielādēt RAID draiveri

Kad es izmantoju Windows boot disku, es esmu jautājums, ja man vajadzēs disketi ērts ielādēt RAID draiveri pirms es pārformatēt masīvs un instalēt tīru Windows kopiju par to.

Arī pirms tam man atvienojiet mani 2TB masīvs pirms uzstādīšanas, lai manu disku burtiem nav dīvaini?

Paldies par jebkuru halp
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Hard Drive and PCI raid karti problēma xproducts Drives & Removable Media 16 27 janvāris 2009 12:04
IDE, RAID vai AHCI Hard Drive Setting Orionmoon Drives & Removable Media 5 22 decembris 2007 16:08
Ārējais cietais disks neparādīsies vairs pēc tam nav pārformatēšana andrewanimation Drives & Removable Media 1 28 septembris 2007 22:52
Hard Drives lloyd.cardiff Drives & Removable Media 1 5 jūlijs 2007 15:55
Cietais disks Problem - Kāpēc mana datora pieņemt visu manu cieto disku? Computer Spec General Hardware Čats 8 15 septembris 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.