rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Zmiana w dwa dyski twarde RAID 0s

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 maj 2009, 13:11
Nowe państwa grupy

Default Zmiana w dwa dyski twarde RAID 0s

Hey guys,

Jestem aktualnie uruchomione dwa paski tablic:

-2 500GBs w 1 TB paskiem jako dysku rozruchowego
i
-2 1TBs w 2TB paskiem jako kopia / składowania dysk

Obie te są prowadzone przez kontrolera RAID nVidia mój Asus P5N-D Mobo

I'm ponownego rozruchu 1 TB mojej tablicy, ale nie mogę zarządzać kopać moich starych dyskietki załadować sterowniki RAID

Kiedy używać dysku rozruchowego systemu Windows, I'm wondering jeżeli muszę mieć pod ręką dyskietki załadować sterowniki RAID przed sformatować tablicy i zainstalować czystą kopię systemu Windows na nim.

Również przed tym, należy odłączyć mój 2TB tablicy przed zainstalowaniem tak mój dysk napisu nie jest dziwne?

Dzięki za wszelkie halp
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Dysk twardy i karta PCI RAID problem xproducts Removable Media Drives & 16 27 stycznia, 2009 12:04
IDE RAID lub AHCI Ustawienie Hard Drive Orionmoon Removable Media Drives & 5 22 grudzień 2007 16:08
Zewnętrzny dysk twardy nie pojawi się już po razie ponownego andrewanimation Removable Media Drives & 1 28-ty Wrz 2007 22:52
Hard Drives lloyd.cardiff Removable Media Drives & 1 5 lipca, 2007 15:55
Problem z dyskiem twardym - Dlaczego mój komputer nie może zaakceptować wszystkie moje dyski twarde? Komputer Spec Ogólne Hardware Czat 8 15-sza Wrz 2006 03:14
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.