menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Preformátovania sa dvoma RAID 0s Pevné disky

Reply

Thread Tools
Old 25. mája 2009, 13:11
Nový člen skupiny

Default Preformátovania sa dvoma RAID 0s Pevné disky

Ahoj kluci,

Já jsem v súčasnosti beží v dvoch pruhované pole:

-2 500GBs v 1 TB prúžok ako môj boot disk
a
-2 1TBs v 2TB prúžok ako môj zálohovanie / ukladanie mechaniky

Obe tieto sú prevádzkované prostredníctvom nVidia RAID radiče na mojom Asus P5N-D Mobo

I'm preformátovania mojich 1TB boot array, ale nie sú schopní to vykopat svoje staré diskety nahrať raid ovládače

Keď som použiť Windows boot disk, som premýšľal, či potrebujem mať po ruke disketu načítať RAID ovládače, než som přeformátujete array a nainštalujte čistú kópiu Windows na to.

Tiež, pred tým mám odzátkovat môjho 2TB pole pred inštaláciou tak môj disk písma nie je divné?

Ďakujeme za akékoľvek halp
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pevný disk a RAID PCI karta problém xproducts Drives & Removable Media 16 27. január 2009 12:04
IDE, RAID alebo AHCI Pevný disk Nastavenie Orionmoon Drives & Removable Media 5 22. december 2007 16:08
Externý pevný disk nebude vidieť už po nedarí preformátovania andrewanimation Drives & Removable Media 1 28. September 2007 22:52
Pevné disky lloyd.cardiff Drives & Removable Media 1 5. júl 2007 15:55
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.