![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Já jsem v súčasnosti beží v dvoch pruhované pole: -2 500GBs v 1 TB prúžok ako môj boot disk a -2 1TBs v 2TB prúžok ako môj zálohovanie / ukladanie mechaniky Obe tieto sú prevádzkované prostredníctvom nVidia RAID radiče na mojom Asus P5N-D Mobo I'm preformátovania mojich 1TB boot array, ale nie sú schopní to vykopat svoje staré diskety nahrať raid ovládače Keď som použiť Windows boot disk, som premýšľal, či potrebujem mať po ruke disketu načítať RAID ovládače, než som přeformátujete array a nainštalujte čistú kópiu Windows na to. Tiež, pred tým mám odzátkovat môjho 2TB pole pred inštaláciou tak môj disk písma nie je divné? Ďakujeme za akékoľvek halp |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevný disk a RAID PCI karta problém | xproducts | Drives & Removable Media | 16 | 27. január 2009 12:04 |
| IDE, RAID alebo AHCI Pevný disk Nastavenie | Orionmoon | Drives & Removable Media | 5 | 22. december 2007 16:08 |
| Externý pevný disk nebude vidieť už po nedarí preformátovania | andrewanimation | Drives & Removable Media | 1 | 28. September 2007 22:52 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. júl 2007 15:55 |
| Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. September 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |