![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Ја сам тренутно изводи са два пругаста низова: -2 500ГБс ин а 1 ТБ пруга као мој боот диск и -2 1ТБс у 2ТБ пругица као мој бацкуп / стораге дриве Обе су покренути преко НВИДИА РАИД контролер на мој Асус П5Н-Д мобо И'м реформаттинг мој 1ТБ боот поље, али не могу да управљају ишчачкати мој стари флоппы отпремите РАИД драјвера Када користите Уиндоус боот диск, сам задивљен ако морам имати флоппы баратање отпремите РАИД драјвера пре него сам се низ реформатизовати и инсталирате чисту копију прозора на себи. Такође, пре тога, морам скинути моје 2ТБ арраы пре инсталације тако мој возити утиснут натпис није чудно? Хвала за било коју халп |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хард Диск и РАИД ПЦИ картица проблем | кспродуцтс | Дривес & Измјењиви медији | 16 | 27 јануар 2009 12:04 |
| ИДЕ, РАИД или АХЦИ Постављање врстог диска | Орионмоон | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 22 децембар 2007 16:08 |
| Спољашњи хард диск неће појавити након више мана реформаттинг | андреуаниматион | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 28. сеп 2007 22:52 |
| Хард Дривес | ллоыд.цардифф | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 5. јула 2007 15:55 |
| Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 15. Сеп 2006 03:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |