az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Iki ile yeniden biçimlendirme 0s Sabit diskler RAID

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 13:11 25.
Yeni Üye Grubu

Default Iki ile yeniden biçimlendirme 0s Sabit diskler RAID

Hey çocuklar,

Şu anda iki şeritli dizileri ile bitiyor:

-2 500GBs benim önyükleme sürücüsü olarak 1 TB şerit olarak
ve
-2 1TBs benim yedek olarak 2TB şerit in / depolama sürücü

Her ikisi de NVIDIA ile benim Asus P5N üzerinde denetleyicisi RAID-D mobo yürütülen

Ben 1TB açılış dizisini yeniden biçimlendirme, ancak eski disket yüklemek için RAID sürücüleri açmak için yönetmek değil

Ben Windows önyükleme diski kullanın Bir disket önce RAID sürücü yüklemek için kullanışlı olması gerekir, ben merak ediyorum ben dizi ve pencerelerin temiz bir kopyasını yeniden yükleyin.

Ayrıca, bundan önce, o kadar benim sürücü yazı garip değil yüklemeden önce 2TB dizi çıkarın gerekir?

Herhangi bir halp için teşekkürler
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sabit Disk ve PCI Raid kartı sorunu xproducts Sürücüler ve Taşınabilir Medya 16 27. Ocak 2009 12:04
IDE RAID veya AHCI Sabit Sürücü Ayarı Orionmoon Sürücüler ve Taşınabilir Medya 5 22. Aralık 2007 16:08
Harici sabit disk artık yeniden biçimlendirme başarısız sonra gösterilmez andrewanimation Sürücüler ve Taşınabilir Medya 1 28. Eylül 2007 22:52
Sabit diskler lloyd.cardiff Sürücüler ve Taşınabilir Medya 1 5 Tem 2007 15:55
Sabit sürücü Sorun - Neden bilgisayar tüm sabit sürücüleri kabul edemiyoruz? Bilgisayar Özellikleri Genel Donanım Sohbet 8 15. Eylül 2006 03:14
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından