менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Переформатування з двома RAID 0s Жорсткі диски

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 травня 2009, 13:11
Нові члени групи

Default Переформатування з двома RAID 0s Жорсткі диски

Гей, хлопці,

Я в даний час працює з двома смугастими масивів:

-2 500GBs в 1 ТБ смуга мого завантажувального диска
і
-2 1TBs в 2TB смуга мого резервного копіювання та зберігання дисків

Обидва вони проходять через NVIDIA RAID контролера на моєму Asus P5N-D плат

Я переформатування мій 1TB завантаження масив, але я не можу керувати розкопати моєї старої дискети для завантаження драйвера RAID

Якщо використовується диск Windows Boot, я цікаво, якщо мені необхідно мати дискету зручний для завантаження драйвера RAID, перш ніж я переформатувати масив і встановити чистий копію Windows на ньому.

Крім того, перед цим я повинен відключити мій 2TB масиву перед установкою тому мої літери дисків не дивно?

Спасибо за будь-яку HALP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Твердих дисків і карт PCI RAID проблема xproducts Знімні накопичувачі І ЗМІ 16 27 січня 2009 12:04
IDE, RAID або AHCI Hard Drive Налаштування Orionmoon Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 22 грудня 2007 16:08
Зовнішній жорсткий диск не буде більше з'являтися після провалу переформатування andrewanimation Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 28 вересня 2007 22:52
Жорсткі диски lloyd.cardiff Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 5 липня 2007 15:55
Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 8 15 вересня 2006 03:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.