![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Я в даний час працює з двома смугастими масивів: -2 500GBs в 1 ТБ смуга мого завантажувального диска і -2 1TBs в 2TB смуга мого резервного копіювання та зберігання дисків Обидва вони проходять через NVIDIA RAID контролера на моєму Asus P5N-D плат Я переформатування мій 1TB завантаження масив, але я не можу керувати розкопати моєї старої дискети для завантаження драйвера RAID Якщо використовується диск Windows Boot, я цікаво, якщо мені необхідно мати дискету зручний для завантаження драйвера RAID, перш ніж я переформатувати масив і встановити чистий копію Windows на ньому. Крім того, перед цим я повинен відключити мій 2TB масиву перед установкою тому мої літери дисків не дивно? Спасибо за будь-яку HALP |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Твердих дисків і карт PCI RAID проблема | xproducts | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 16 | 27 січня 2009 12:04 |
| IDE, RAID або AHCI Hard Drive Налаштування | Orionmoon | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 22 грудня 2007 16:08 |
| Зовнішній жорсткий диск не буде більше з'являтися після провалу переформатування | andrewanimation | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 28 вересня 2007 22:52 |
| Жорсткі диски | lloyd.cardiff | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 5 липня 2007 15:55 |
| Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 вересня 2006 03:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |