![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Направих някои regedits, за да се промени повече система fonts.problem е шрифтове трябва да бъде голяма за системата изскачащи кутии, тъй като сега аз само половината от текста .. Аз също не направи рег. подкрепление. soo аз се чудех .. Има ли резервни копия на Vista Ultimate регистър за шрифтове само или дупката много? allways направите резервни копия, преди направи Regedit и не трябва да уверени
|
| |||
| |||
| System Restore е същата като регистър подкрепление. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха. И ако това не действа, тогава можете да се опитате да правите резервни копия от друг компютър, но се уверете, че тя е само за шрифта кошера. Но всеки компютри регистър е доста уникална. Може ли да не просто да се върнете и да отмените промените, които сте правили?
|
| |||
| |||
| както това се случи преди месец и като я само засегна (промени звука тема изскачащ прозорец) и не е била да bothered.but Сега искам да си променя звука тема ![]() аз арго възстановите твърде Мислех си за получаване на подкрепление от другите си компютри вещица е тичане Vista Ultimate, но аз само искам шрифта резервната .. като иначе всичките ми рег. редакции ще отида, ако аз правя пълен рег. подкрепление. как ще отида само за получаване на регистрация на шрифтовете от друг компютър? ако не мога, че е
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И хората се чудя защо ние съветваме да не използвате регистър чисти ... ![]() За бъдещето, може би искате да опитате ERUNT & NTREGOPT. ERUNT е програма, която ще се създаде автоматично архивиране на вашата регистрация. Тези резервни копия могат да бъдат използвани, за да възстановите системата си в случай на сериозна катастрофа. NTREGOPT ще компактен и оптимизиране на вашата регистрация, за да съдействат за гладкото функциониране на вашата система.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Смешни Имам актуализация "А послание към всички членове на Възобновяеми!" от Крис сайт в същото време сте публикували линк към Възобновяеми. |
|
| |||
| |||
| Аз dident използвате регистър чисти. Направих този проблем чрез правене рег. hacks без гръб до първото ![]() така всеки знае geeks.com ... I DONT следват го няма вече всичко отива на около телефона е, че това, телефон, с който Благодаря за съдействието на всички да използват резервни копия на друг компютър и Ал Vista е добре сега
__________________ |