![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Udělal jsem několik regedits s cílem změnit systém fonts.problem je více písem musí být velký pro systém popup boxů, protože i dnes vidět pouze polovina textu .. Také jsem neudělal jeden reg zálohovat. soo jsem přemýšlela .. je tam zálohu Vista Ultimate registru pro fonty jen díry nebo hodně? allways zálohovat před podání regedit i bez Mám to jisti
|
| |||
| |||
| Obnovení systému je stejný jako zálohu registru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo. A pokud to nefunguje, pak můžete zkusit přičemž zálohy z jiného počítače, ale ujistěte se, že je pouze pro font úlů. Ale každý registru počítače je poměrně unikátní. Můžeš nejen vrátit zpět a vrátit zpět změny, které jste provedli?
|
| |||
| |||
| dobře se to stalo měsíci a jak je ovlivnila pouze (změnit zvuk tématu okna) i nebylo bothered.but teď chci změnit můj zvuk téma ![]() i cant obnovit příliš Přemýšlel jsem o získání zálohy z mého druhého počítače čarodějnice běží Vista Ultimate, ale i jen chtít font zálohy .. jinak všichni moji reg. editace půjde, když to udělám kompletní reg. zálohy. Jak to mám jít jen o získání reg. z písem z jiného počítače? když i to je možné
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A lidé si kladou otázku, proč doporučujeme před použitím Registry Cleaner ... ![]() Pro budoucnost, můžete zkusit ERUNT & NTREGOPT. ERUNT je program, který vytvoří automatické zálohování vaší kanceláři. Tyto zálohy mohou být použity k pomoci obnovit systém v případě závažné havárie. NTREGOPT budou kompaktní a optimalizovat vaši kanceláři, pomáhat bezproblémový provoz systému.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Funny jsem aktualizaci "A zpráva pro všechny členy Geeks!" od Chris stránky zároveň zveřejnil odkaz na Geeks. |
|
| |||
| |||
| i dident použít Registry Cleaner. I tento problém dělá reg. rozsekává bez zálohování první ![]() tak každý ví geeks.com ... i dont za ním už všechno, co se děje kolem, je i tento telefon i telefon Díky za pomoc všem i použité záložní jiného průhled počítače a další, je dobré hned
__________________ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | Obecné Software Chat | 12 | 31. březen 2008 12:44 |
| Registry chyby | jeffnewton22 | Operační systémy Windows | 1 | 7. listopad 2007 04:26 |
| Znát Váš registru? | Rob8UrChips | Obecné Software Chat | 1 | 8. října 2007 14:21 |
| Registry Čističe | DC31 | Virus, spyware a bezpečnost | 11 | 13. července 2007 06:26 |
| XP Registry | DrWatson | Obecné Software Chat | 7 | 4. dubna 2007 11:29 |
| Thread Nástroje | |
| |