![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έκανα κάποια regedits για να αλλάξει το σύστημα πιο fonts.problem είναι η γραμματοσειρά πρέπει να είναι μεγάλο για το σύστημα popup κουτιά γιατί τώρα βλέπω μόνο το μισό του κειμένου .. Επίσης, δεν κάνουν backup reg. Soo Αναρωτιόμουν .. υπάρχει ένα αντίγραφο ασφαλείας των Vista Ultimate μητρώου μόνο για γραμματοσειρές ή την τρύπα πολύ; allways κάνουν αντίγραφα ασφαλείας Πριν από την πραγματοποίηση regedit i δεν έχω εμπιστοσύνη σε
|
| |||
| |||
| Επαναφορά Συστήματος είναι η ίδια με ενός αντιγράφου ασφαλείας του μητρώου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι. Και αν αυτό δεν πετύχει, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας από άλλον υπολογιστή, αλλά να βεβαιωθείτε ότι είναι μόνο για τη γραμματοσειρά κυψελών. Αλλά κάθε μητρώου υπολογιστές είναι αρκετά μοναδικά. Μπορείτε να μου δεν πήγαινε πίσω και να αναιρέσετε τις αλλαγές που κάνατε;
|
| |||
| |||
| αλλά αυτό συνέβη πριν από μήνες και, δεδομένου ότι επηρεάζεται μόνο το (αλλαγή ήχου θέμα αναδυόμενο παράθυρο) δεν ήμουν σε bothered.but τώρα θέλω να αλλάξω το θέμα της χρηστής ![]() i επίκλισης αποκατασταθεί πολύ Σκεφτόμουν για την απόκτηση ενός αντιγράφου ασφαλείας από άλλο υπολογιστή μου μάγισσα εκτελεί Vista Ultimate, αλλά θέλω μόνο την εφεδρική γραμματοσειρά .. όπως αλλιώς όλες μου τις αλλαγές reg θα πάει αν κάνω ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας reg. πώς θα πάω μόνο σχετικά με την απόκτηση του reg γραμματοσειρές από άλλο υπολογιστή; αν μπορώ ότι είναι
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί συμβουλεύει κατά τη χρήση ενός μητρώου καθαρότερα ... ![]() Για μέλλον, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε ERUNT & NTREGOPT. ERUNT είναι ένα πρόγραμμα που θα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου σας. Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επαναφέρετε το σύστημα σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος. NTREGOPT συμπαγείς και θα βελτιστοποιήσει το μητρώο σας, για να βοηθήσει την ομαλή λειτουργία του συστήματός σας.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Αστεία Απλώς έχεις μια ενημέρωση "Ένα μήνυμα προς όλα τα μέλη της Geeks!" Chris από την ιστοσελίδα την ίδια στιγμή που δημοσιεύτηκε η σύνδεση με Geeks. |
|
| |||
| |||
| i dident χρήση ενός μητρώου καθαρότερα. Έκανα αυτό το πρόβλημα κάνοντας reg hacks ΧΩΡΙΣ υποστήριξη πρώτη ![]() ώστε όλοι να γνωρίζουν geeks.com ... i dont τον ακολουθήσουν δεν θα πηγαίνει σε όλα τα σχετικά με αυτό το τηλέφωνο είναι i i τηλέφωνο που ευχαριστώ για τη βοήθεια όλων i χρησιμοποιείται ένα αντίγραφο ασφαλείας των Vista άλλο υπολογιστή και al είναι καλό τώρα
__________________ |