![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csináltam néhány regedits ahhoz, hogy több rendszer fonts.problem a betűtípusok kell, hogy nagy a rendszer popup doboz, mert most csak a szöveget lásd a felét .. Szintén nem csináltam egy reg mentést. soo Csodálkoztam .. van egy biztonsági másolatot a rendszerleíró Vista Ultimate betűtípusok csak a sok lyuk? allways make backups befor tesz regedit Én nem kaptam, hogy bízik
|
| |||
| |||
| Rendszer-visszaállítás nem ugyanaz, mint a biztonsági másolat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha. És ha ez nem működik, akkor próbálja meg egy biztonsági másolatot egy másik számítógépről, hanem arról, hogy csak a betűtípus csalánkiütés. De minden egyes számítógép rendszerleíró meglehetősen egyedi. Hát nem megyek vissza, és visszacsinálni a változtatásokat te?
|
| |||
| |||
| is ez történt hónappal ezelőtt, és mivel az csak az érintett (változás hang téma felugró ablak) volt, hogy nem bothered.but most szeretne változtatni a hang-téma ![]() i cant helyreállítására is Gondolkodtam a szerzés egy backup le a másik számítógép boszorkány fut Vista Ultimate de én csak akarom, hogy a font a tartalék .. másképp minden reg edits fog menni, ha nem egy teljes biztonsági mentés reg. Hogyan járok körülbelül éppen a reg a betűtípusok egy másik számítógépre? ha tudom, hogy
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| És az emberek miért azt tanácsoljuk segítségével Registry Cleaner ... ![]() A jövőben talán szeretne próbálni ERUNT & NTREGOPT. ERUNT olyan program, amely megteremti az automatikus mentések meg Hivatalához. Ezek a biztonsági mentéseket nem lehet használni, hogy segítsen helyreállítani a rendszert abban az esetben, ha egy súlyos baleset. NTREGOPT a kompakt és optimalizálja a rendszerleíró, hogy segítse a zökkenőmentes működéséhez a rendszert.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Vicces Most egy frissítést "Egy üzenet minden tagjának Geeks! A Chris helyén egy időben hirdették meg a linket Geeks. |
|
| |||
| |||
| i dident használja a Rendszerleíróadatbázis Tisztitószerek. Én ezt a problémát azzal reg hack nélkül támogatásának első ![]() így mindenki tudja geeks.com ... i dont kövesse őt nem több, amit ezután kb Én ezt a telefont i telefont, hogy köszönöm a segítséget mindenkinek, én használt biztonsági másolatot egy másik kilátás számítógép és az al jó most
__________________ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | General Chat szoftver | 12 | 31. március 2008 12:44 |
| Regisztrációs hiba | jeffnewton22 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 7. november 2007 04:26 |
| Ismerje meg Registry? | Rob8UrChips | General Chat szoftver | 1 | 8. október 2007 14:21 |
| Registry Cleaners | DC31 | Vírus, kémprogram és biztonság | 11 | 13. július 2007 06:26 |
| XP Registry | DrWatson | General Chat szoftver | 7 | 4. április 2007 11:29 |
| Téma eszközök | |
| |