![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עשיתי כמה regedits כדי לשנות יותר היא מערכת fonts.problem את הגופנים חייב להיות גדול עבור מערכת קופץ תיבות כי רק עכשיו אני רואה את חצי טקסט .. אני גם לא עשה א רג גיבוי. soo תהיתי .. יש גיבוי של הרישום עבור Vista Ultimate גופנים או רק את החור הרבה? allways לבצע גיבויים befor ביצוע regedit אני לא בטוח שאני צריך
|
| |||
| |||
| שחזור המערכת היא זהה גיבוי הרישום. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן. ואם זה לא עובד אז אתה יכול לנסות לקחת גיבוי ממחשב אחר, אבל לוודא שזה רק עבור גופן כוורות. אך כל המחשבים הרישום הוא ייחודי למדי. האם אתה פשוט לא תחזור לבטל את השינויים שביצעת?
|
| |||
| |||
| גם זה קרה לפני חודשיים, וזאת רק השפיעו על זה (שינוי ערכת הנושא נשמע חלון קופץ) שלא הייתי bothered.but עכשיו אני רוצה לשנות את הצליל נושא ![]() אני גם לשחזר צביעות אני חשבתי על מקבל גיבוי ממני את המחשב השני המכשפה פועלת Vista Ultimate אבל אני רק רוצה את הגופן גיבוי .. אחרת כל העריכות רג שלי, אם אני אלך לעשות מלאה רג גיבוי. איך אני להתהלך רק מקבל את רג של הגופנים ממחשב אחר? אם הייתי יכול, כי הוא
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ואנשים תוהה מדוע אנו מייעצים נגד באמצעות רישום מנקה ... ![]() בעתיד, ייתכן שתרצה לנסות ERUNT & NTREGOPT. ERUNT היא כי התוכנית תיצור אוטומטית את גיבוי של הרישום. גיבויים אלו יכולים לשמש כדי לסייע לשחזר את המערכת במקרה של קריסה רצינית. NTREGOPT תהיה קומפקטית ו לייעל את הרישום, על מנת לסייע חלקה של מפעיל המערכת שלך.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| מצחיק, אני רק צריך עדכון "הודעה לכל חברי Geeks!" מתוך האתר של כריס במקביל נשלח לך את הקישור Geeks. |
|
| |||
| |||
| אני dident להשתמש הרישום הניקוי. אני עשיתי את הבעיה על ידי עושה רג hacks ללא גיבוי הראשון ![]() כולם יודעים זאת ... אני geeks.com dont אחריו לא כל עוד הוא הולך על זה אני טל בנושא זה, כי אני טל תודה על העזרה של כולם אני השתמשתי גיבוי של Vista במחשב אחר ואל טוב עכשיו
__________________ |