![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš kai regedits norint pakeisti kelis sistemos fonts.problem yra šriftai turi būti didelė sistema iššokantį dėžės, nes dabar matau tik pusę teksto .. Aš taip pat nepadarė reg atsarginę kopiją. Soo I was wondering .. Ar Vista atsarginės Galutinis registrą šriftų tik skylę ar daug? Serijos daryti atsargines kopijas befor priėmimo regedit Aš ne aš įsitikinęs, kad
|
| |||
| |||
| System Restore tai taip pat registro atsarginę kopiją. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep. Ir jei tai nepadeda tada galite bandyti imtis atsarginės iš kito kompiuterio, bet įsitikinkite, kad jis yra tik šriftas dilgėlinė. Tačiau kiekvienas kompiuteriai registras yra gana unikali. Ar galite ne tik atgal ir atšaukti pakeitimus, kuriuos atlikote?
|
| |||
| |||
| Na tai atsitiko mėnesių atgal, ir kaip tik paveikti (pakeisti garso temą lango) buvau ne bothered.but dabar noriu pakeisti savo garso temą ![]() I cant atkurti per Aš galvojau apie tai, kaip atsarginę nuo mano kito kompiuterio ragana veikia Vista Ultimate, bet aš tik noriu šrifto atsargine .. kitaip visi mano reg pakeitimus bus, jei aš visiškai reg atsarginę kopiją. Kaip aš vaikščioti tik gauti iš kito kompiuterio šriftų reg? jei galiu, kad yra
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir žmonės stebisi, kodėl mes rekomenduojame prieš naudojant Registry Cleaner ... ![]() Ateityje, galbūt norėsite pabandyti ERUNT & NTREGOPT. ERUNT yra programa, kuri sukurs automatinį atsarginių kopijų į savo registrą. Šie atsargines kopijas gali būti naudojami siekiant padėti atkurti savo sistemą nuo rimtų gedimų atveju. NTREGOPT bus kompaktiškas ir optimizuoti registrą, siekiant padėti sklandžiai jūsų sistemos.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Juokingi I just got atnaujinti "žinutę visiems Geeks nariai! Iš Chris svetainėje tuo pačiu metu jūs Posted nuorodą Geeks. |
|
| |||
| |||
| I dident naudoti Registry Cleaner. Aš sukūriau šią problemą, atlikite reg hacks be pagrindo iki pirmos ![]() taigi visi žino geeks.com ... I dont sekti juo ne visoms jis eina apie apie tai aš telefoną tai aš telefonas ačiū už pagalbą visiems, aš kitos Vista kompiuterio atsarginę kopiją ir kt gera dabar
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | Kovas 31, 2008 12:44 |
| Klaida registro | jeffnewton22 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 lapkritis 2007 04:26 |
| Know your registry? | Rob8UrChips | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 8 spalis 2007 14:21 |
| Registry Cleaners | DC31 | Virus, Spyware & Security | 11 | 13 liepa 2007 06:26 |
| XP registras | DrWatson | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 4 balandis 2007 11:29 |
| Temos įrankiai | |
| |