![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| es dažas regedits lai mainītu vairāku sistēmu fonts.problem ir fonti, jābūt lieliem sistēmas uznirstošo logu ailes, jo tagad i redzēt tikai pusi teksta .. Es arī to neizdarīja reg backup. soo i bija jautājums .. pastāv dublējumu Vista Ultimate reģistru fontus tikai vai caurums daudz? allways dublējumkopijas befor pieņemšanas regedit i neviens i got pārliecināts
|
| |||
| |||
| System Restore ir tāds pats kā reģistra backup. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep. Un, ja tas nedarbojas, tad varat mēģināt veikt backup no cita datora, bet pārliecinieties, ka tā ir tikai fonta stropos. Bet katrs datori reģistrs ir diezgan unikāla. Vai jūs varat ne tikai iet atpakaļ un atsaukt veiktās izmaiņas?
|
| |||
| |||
| arī tas noticis mēnešus atpakaļ un tas skāra tikai (mainīt skaņas tēma izlecošo logu) i nebija bothered.but Tagad es gribu mainīt savu skaņu tēmas ![]() i cant atjaunot pārāk Es biju domājis par iegūt backup off my citu datoru raganu darbojas Vista Ultimate, bet es tikai gribu fonts rezerves .. jo citādi visi mani reg labojumus aiziet, ja man pilnīgs reg backup. kā man iet par vienkārši kļūst reg un no cita datora fontus? ja i var, ka ir
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un cilvēki brīnums, kāpēc mēs neiesaka izmantot Registry Cleaner ... ![]() Nākotnē, iespējams, vēlēsities izmēģināt ERUNT & NTREGOPT. ERUNT ir programma, kas radīs ar automātisko dublējumu savu reģistru. Šīs backups var izmantot, lai palīdzētu atjaunot sistēmu gadījumā, ja nopietna avārija. NTREGOPT būs kompakta un optimizēt savu reģistru, lai palīdzētu netraucētu jūsu sistēmā.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Smieklīgi es atkal atjauninājumu "ziņa visiem Geeks biedri!" no Chris's vietnē pašā laikā esat ievietojis saiti Geeks. |
|
| |||
| |||
| i dident izmantot Registry Cleaner. Es šo problēmu, veicot reg hacks bez pamatnes līdz vispirms ![]() lai visi zina geeks.com ... i dont sekot viņu ne visiem viņš dodas uz aptuveni ir i tālruņa tas i telefonu, kas Paldies par palīdzību visiem i izmantoti dublējumu citas Vista datora un al ir laba tagad
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |