![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zrobiłem kilka regedits w celu zmiany systemu fonts.problem jest więcej czcionek musi być duża dla systemu popup pola, ponieważ obecnie tylko połowa tekst .. I również nie wykonujesz kopii zapasowych reg. soo i Zastanawiałem .. istnieje kopia zapasowa rejestru Vista Ultimate tylko dla czcionek lub dziury partii? allways tworzyć kopie zapasowe befor dokonywania regedit i nie mam do przekonana
|
| |||
| |||
| Narzędzie Przywracanie systemu jest takie samo jak z kopii zapasowej rejestru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep. A jeśli to nie zadziała, to możesz spróbować zrobieniu kopii zapasowej z innego komputera, ale upewnić się, że jest tylko dla czcionki uli. Ale każdy komputerów rejestru jest dość unikalne. Czy można nie tylko wrócić i cofnąć zmiany wprowadzone?
|
| |||
| |||
| Stało się to również miesięcy temu i, jak to tylko wpływ na (zmień dźwięk tematu okno) i nie było już bothered.but Chcę zmienić dźwięk tematu ![]() i cant przywrócić zbyt Pomyślałem o uzyskanie kopii off my innym komputerze jest uruchomiony szkarłacica Vista Ultimate, ale ja chce tylko czcionki zapasowej .. w inny sposób wszystkie moje edycje reg pójdę zrobić pełną kopię zapasową reg. jak bym go tylko o pozyskanie środków z reg czcionek z innego komputera? jeśli mogę, że jest
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A ludzie się zastanawiać dlaczego odradzamy Registry Cleaner za pomocą ... ![]() W przyszłości, możesz spróbować ERUNT & NTREGOPT. ERUNT jest program, który będzie tworzyć automatyczne kopie zapasowe rejestru. Te kopie zapasowe mogą być użyte, aby pomóc przywrócić system w razie poważnego wypadku. NTREGOPT będzie kompaktowych i optymalizacji rejestru, w celu wsparcia sprawnego funkcjonowania systemu.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Funny I just got an update "Wiadomość dla wszystkich członków Geeks!" Chris z witryny w tym samym czasie, opublikowanego link do Geeks. |
|
| |||
| |||
| I dident użyć do czyszczenia rejestru. Zrobiłem ten problem wykonując reg hacks bez kopii zapasowej pierwszy ![]() tak wszyscy wiedzą ... I dont geeks.com się go nie wszystko się udaje i to na temat tego telefonu i telefon dzięki za pomoc wszystkim i używane zapasowej innego komputera i vista al teraz jest dobry
__________________ |
![]() |
|
| Zakładki |