![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am făcut unele regedits cu scopul de a schimba sistemul de mai multe fonts.problem este fonts trebuie să fie de mare pentru sistemul de tip pop-up cutii pentru că acum i se vedea doar de jumătate din text .. i de asemenea, nu a făcut o copie de siguranţă reg. soo Mă întrebam .. e acolo, o copie de rezervă a registry pentru Vista Ultimate doar fonturi sau gaura mult? allways face a face un backup înainte regedit i nu m-am convins să
|
| |||
| |||
| System Restore este aceeaşi ca şi un copii de rezervă de registry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da. Şi în cazul în care nu funcţionează atunci puteţi să încercaţi să luaţi o copie de siguranţă de la un alt calculator, dar asiguraţi-vă că acesta este doar pentru fontului de stupi. Dar fiecare computere registrii este destul de unic. Poţi să nu doar să mergeţi înapoi şi să anuleze modificări ai făcut?
|
| |||
| |||
| bine acest lucru sa întâmplat luni în urmă şi-o doar ca a afectat (schimba sunetul tema fereastra pop-up) nu am fost la bothered.but Acum vreau să-mi schimb tema de sunet ![]() i cant restaura prea Ma gandeam la obţinerea unei copii de rezervă de pe alt computer care mi se execută Vista Ultimate dar eu vreau doar fontului de rezervă .. ca altfel toate editările mele reg va merge dacă aş face o copie de siguranţă completă reg. cum i-ar merge doar despre obtinerea reg de fonturi de pe un alt calculator? daca pot, care este
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şi oamenii de mirare de ce va sfatuim împotriva folosind un Registry Cleaner ... ![]() Pentru viitor, aţi putea încerca să ERUNT & NTREGOPT. ERUNT este un program care se va crea automat de copii de siguranţă ale dvs. registri. Aceste copii de rezervă poate fi folosit pentru a ajuta la restabilirea sistemului, în cazul unui grav accident de circulaţie. NTREGOPT va compact şi optimizarea dvs. registri, pentru a ajuta la buna funcţionare a sistemului.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Funny Tocmai am primit o actualizare "Un mesaj de la toţi membrii Geeks!" Chris de la site-ul, în acelaşi timp, ai postat link-ul de la Geeks. |
|
| |||
| |||
| i dident utiliza un Registry Cleaner. Am făcut această problemă de a face reg hacks, fără a susţine primul ![]() astfel încât toată lumea să ştie geeks.com ... i dont urmaţi el nu mai merge pe toate el despre acest telefon este i i telefon care Multumesc pentru ajutor tuturor i folosit o copie de siguranţă a vista un alt computer şi al este bine acum
__________________ |