![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urobil som niekoľko regedits s cieľom zmeniť systém fonts.problem je viac písiem musí byť veľký pre systém popup boxov, pretože aj dnes vidieť iba polovica textu .. Tiež som neurobil jeden reg zálohovať. soo jsem přemýšlela .. je tam zálohu Vista Ultimate Registry pre fonty len diery alebo veľa? allways zálohovať pred podania regedit aj bez Mám to istí
|
| |||
| |||
| Obnovovanie systému je rovnaký ako zálohu databázy Registry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo. A ak to nefunguje, potom môžete skúsiť pričom preddavky z iného počítača, ale uistite sa, že je len pre font úľov. Ale každý Registry počítača je pomerne unikátne. Môžeš nielen vrátiť späť a vrátiť späť zmeny, ktoré ste urobili?
|
| |||
| |||
| dobre sa to stalo mesiaci a ako je ovplyvnila len (zmeniť zvuk téme okná) i nebolo bothered.but teraz chcem zmeniť môj zvuk tému ![]() i cant obnoviť príliš Přemýšlel jsem o získanie preddavku z môjho druhého počítača čarodejnice beží Vista Ultimate, ale i len chcieť font zálohy .. inak všetci moji reg editace pôjde, keď to urobím kompletnú reg zálohy. Ako to mám ísť len o získanie reg z písiem z iného počítača? keď aj to je možné
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A ľudia si kladú otázku, prečo odporúčame pred použitím Registry Cleaner ... ![]() Pre budúcnosť, môžete skúsiť ERUNT & NTREGOPT. ERUNT je program, ktorý vytvorí automatické zálohovanie vašej kancelárii. Tieto zálohy môžu byť použité k pomôcť obnoviť systém v prípade závažnej havárie. NTREGOPT budú kompaktný a optimalizovať vašu kancelárii, pomáhať bezproblémovú prevádzku systému.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Funny som aktualizáciu "A správa pre všetkých členov Geeks!" od Chris stránky zároveň zverejnil odkaz na Geeks. |
|
| |||
| |||
| i dident použiť Registry Cleaner. I tento problém robí reg rozsekává bez zálohovanie prvý ![]() tak každý vie geeks.com ... i dont za ním už všetko, čo sa deje okolo, je aj tento telefón aj telefón Vďaka za pomoc všetkým aj použité záložnej iného priehľad počítače a ďalšie, je dobré hneď
__________________ |