![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА је направио неки регедитс променити како би се систем више фонтс.проблем је фонтови морају бити у великом систему попуп кутије за сада, јер сам само да видим пола текста .. ЈА исто тако није рег направити бацкуп. Био сам задивљен соо .. постоји безбедносна копија видик коначан регистра за фонтове или само пуно рупа? увек направите резервне копије пре упућивања регедит и не уверимо да добио сам
|
| |||
| |||
| Опоравак система је исти као резервне копије регистратора. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп. А ако то не ради, онда можете пробати узимајући резервну са другог рачунара, а уверите се да је само за фонт оспе. Али сваки регистарски рачунара је прилично јединствена. Може ли, не само вратити и поништити промене које је направио?
|
| |||
| |||
| добро то догађало месеци и то само што је утицало на (промени звук тему искачућем прозору) нисам била на ботхеред.бут сада желим променити моје звучне теме ![]() ја лицемјерје вратили превише Био сам размишљати о доласку резервну офф моја остала рачунара на вештица је покренут видик коначан али ја само желим фонта резервну .. као и иначе све моје рег измене ће ићи ако ЈА чинити комплетну резервну Рег. како би ја сад о праведан добивање рег за фонтове са другог рачунара? ако ја могу да се
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А људи запитали зашто ми саветовати против помоћу Регистры чисти ... ![]() За будућност, можда бисте желели пробати ЕРУНТ & НТРЕГОПТ. ЕРУНТ је програм који ће аутоматски створити безбедносне копије ваших регистрара. Ове безбедносне копије се могу користити како би помогли вратити систем у случају озбиљан судар. НТРЕГОПТ ће компактни и оптимизује ваш регистар, за помоћ се изводи глатким вашег система.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Фунны ЈА праведан је добио упдате "А поруку свим члановима Геекс!" од Цхрис'с сите истовремено вас постед линк на Геекс. |
|
| |||
| |||
| Ја дидент користите Регистры чисти. ЈА је направио овај проблем тако што рег хацкс без потпорни први ![]() тако да сви знају ... ја донт геекс.цом следите га више не иде на све што је о овом телефону и телефон и да хвала за помоћ свима ја искориштен резервну другог рачунара и виста ал сад је добро
__________________ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Регистры чисти? | Моосекнуцкле | Уопштено Софтуаре Цхат | 12 | 31 март 2008 12:44 |
| Грешка регистра | јеффнеутон22 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7 новембар 2007 04:26 |
| Знате свој Матични? | Роб8УрЦхипс | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 8 октобар 2007 14:21 |
| Чистачи Регистры | ДЦ31 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 11 | 13. јула 2007 06:26 |
| КСП Регистры | ДрУатсон | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 4 април 2007 11:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |