![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daha fazla sistem fonts.problem değiştirmek için bazı regedits yapılan fontları olmalıdır, çünkü artık sadece .. yarısı metni görmek sistemi açılan kutular için büyük Ben de bir yedek reg yapmadı. soo .. Ben merak ediyorum bu uzak manzara bir yedek fontlar için son kayıt sadece veya delik çok? allways yedeklemelerini hayır ben emin var bir regedit'i Yaptığım befor yapmak
|
| |||
| |||
| Sistem Geri Yükleme, bir kayıt defteri yedeğini aynı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet. Ve eğer daha sonra başka bir bilgisayardan bir yedek almak deneyebilirsiniz ancak yalnızca font kurdeşen için emin olun çalışmaz. Fakat her bilgisayar kayıt oldukça benzersizdir. Sadece geri gitmek Cannot ve yaptığınız değişiklikleri geri al?
|
| |||
| |||
| bu oldu ay önce olarak sadece (ses tema pencerede değiştirmek etkilenen) ve şimdi benim ses tema değiştirmek istiyorum bothered.but değildi ![]() i cant çok geri Ben diğer bilgisayar cadı bir yedekleme ilgili nihai ama sadece yazı tipi yedek .. istiyorum Vista çalıştıran düşünüyordum Eğer bir reg yedekleme gibi başka bütün reg düzenlemeler devam edecektir. nasıl başka bir bilgisayardan fontları ve reg alma hakkında gider? Eğer bu bir
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ve insan neden bir Kayıt Defteri Temizleyici kullanırken karşı tavsiye merak ediyorum ... ![]() Geleceği için, denemek isteyebilirsiniz ERUNT & NTREGOPT. ERUNT Kayıt defteri otomatik yedeklemeler oluşturmak bir programdır. Bu yedekleme ciddi bir kaza durumunda sistem geri yükleme yardım etmek için kullanılabilir. NTREGOPT kompakt ve sizin Kayıt Defteri optimize için sistemin sorunsuz çalışan yardımcı olmak.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Komik Sadece bir güncelleştirme "Geeks tüm üyelerine bir mesaj var!" Chris site size Geeks bağlantısını gönderilen aynı anda gelen. |
|
| |||
| |||
| I dident Kayıt Defteri Temizleyici kullanın. Önce yedekleme olmadan reg Hacks yaparak bu sorunu yaptı ![]() Bunu herkes bilir geeks.com ... Onu izleyin dont artık tüm o gider hakkında ben telefon Bu, telefon bu yardım herkes i sayesinde bir başka uzak manzara bilgisayar bir yedekleme ve El kullanılan şimdi iyi
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |