![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я зробив ряд regedits з метою зміни більш fonts.problem система є шрифти повинні бути великими для шухляд система спливаючих тому що тепер я бачу тільки половину тексту .. Я також не робити резервні обл. Су я було цікаво .. чи є резервну копію реєстру Vista Ultimate тільки для шрифтів або дірки багато? Allways зробити резервну копію до дня прийняття Regedit і я не впевнений в
|
| |||
| |||
| Відновлення системи так само, як резервну копію реєстру. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так. І якщо це не спрацює, то ви можете спробувати з резервної копії з іншого комп'ютера, але переконайтеся, що це тільки для шрифту вуликів. Але кожен комп'ютер реєстру досить унікальний. Чи можете ви не просто повернутися і скасувати зміни, які ви зробили?
|
| |||
| |||
| Ну це сталося кілька місяців тому і, як тільки постраждалі (зміна звуку спливаюче вікно темі) я не був bothered.but Тепер я хочу змінити звук тему ![]() Я нахиляє відновити занадто Я думав про отримання резервного Off My іншими відьмами комп'ютер працює під управлінням Vista Ultimate, але я тільки хочу шрифт резервного .. що в противному випадку всі мої р виправлень буде йти, якщо я повне резервне копіювання обл. Як я можу тільки про отримання обл шрифтів, з іншого комп'ютера? чи можу я, що це
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І люди задаються питанням, чому ми виступаємо проти використання Registry Cleaner ... ![]() У майбутньому, ви можете спробувати ERUNT & NTREGOPT. ERUNT являє собою програму, яка буде створювати автоматичні резервні копії реєстру. Ці резервні копії можуть бути використані для відновлення системи у випадку серйозної аварії. NTREGOPT буде компактною і оптимізації вашого реєстру, щоб допомогти безперебійної роботи вашої системи.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Смішні Я тільки що оновлена "Це повідомлення для всіх членів Фанати"! з сайту Кріса в той же час Ви відправляли посилання на Geeks. |
|
| |||
| |||
| Я dident використовувати Registry Cleaner. Я зробив цю проблему, роблячи обл хакі без копіювання перший ![]() так що кожен знає geeks.com ... I Dont слідувати за ним більше не все, що він йде на це я про телефон цього телефону, що я Дякуємо за допомогу я все використовували іншу резервну копію Vista комп'ютер "і" Аль гарна картина
__________________ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | General Software чат | 12 | 31 березня 2008 12:44 |
| Помилка реєстру | jeffnewton22 | Операційні системи Windows | 1 | 7 листопада 2007 04:26 |
| Know Your реєстру? | Rob8UrChips | General Software чат | 1 | 8 жовтня 2007 14:21 |
| Реєстр пилососів | DC31 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 11 | 13 липня 2007 06:26 |
| XP Registry | DrWatson | General Software чат | 7 | 4 квітня 2007 11:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |