по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Регистърът е заснет

Reply

Нишка Инструменти
Old 18-ти май 2008 г., 07:39
Новите държави Група

Default Регистърът е заснет

Здрасти.

Бягам една версия на дома XP OEM версия на един Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. Това е 6-годишна възраст и се нуждае от някои сериозни сортиране.

Регистърът е корумпирана, Получавам 429 грешки (Под Главна componant ActiveX не можете да създадете обект), когато се опитват да поддържат определени. EXE програми. Аз бях преинсталиран MDAC и поправката с $ 5 програмата, но без успех. Диспечера на задачите само показва текущите процеси (лентата с менюта е изчезнала и затова единственият начин да затворите е от лентата на задачите).

Аз бях Пусни безплатните CCcleaner Hijackthis и платени Форс Xoftspy, Regcure и всички те направи Biz (или поне така изглежда в момента), но все пак аз се балон Chdsk включени кажеш, че това е корумпирана или че е корумпиран, и когато Аз тичам то тя ще съкрати и копиране на файлове, но не напълно ще ги поправя.

Трябва ли да намали загубите си резервно копие на това, което ми трябва и използването на страховитите "Завръщане Компютърни Back To диск Фабрика-членка". И ако е така е на възраст е Microsoft все още ще разполага с всички необходими актуализации?

Надявам се, че може да помогне .......
Old 18-ти Май 2008, 07:41
Администратор Група

Ако притежавате XP CD обувка от нея и изберете втори ремонт опция.

Това ще ремонт на системния регистър и се оставя всичко Inc. Вашите данни, бърз достъп, тъй като те са фаворити.

Не забравяйте да направят втората опция за ремонт и не формат или нещо дял.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18-ти Май 2008, 08:15
Новите държави Група

Всичко, което имам е диск, който се казва "Връщане на фабричните настройки. Доколкото знам, това просто ще почистете много и да го възстановите как е било, когато съм го купил.

Той беше един от тези купи сега плащат по-късно сделки от фирма наречена Малки, които не след дълго отиде до корема.
Old 18-ти Май 2008, 08:18
Администратор Група

Да, че ще го избършете, за съжаление, ако в регистъра е наистина завинтва това е най-добрият вариант.

Редактирането на системния регистър ръчно е много трудно и отнема много време.
Old 18-ти Май 2008, 08:48
Номер на групата

Виж, ако можеш да вземеш един CD XP от никого.

Old 18-ти Май 2008, 08:55
Новите държави Група

Аз ще видя дали мога да заеме моите братя XP Pro дискове. Той няма никакво значение дали е Pro или не ще го?
Old 18-ти май 2008 г., 08:59
Администратор Група

Да, той трябва да бъде същото като това, което имате.

Ако имате SP2 ще трябва да бъде интегриран SP2 диск също.
Old 18-ти Май 2008, 09:07
Новите държави Група

SP2 не е достъпна чрез Microsoft Update вече?

Доколко назад във времето се актуализира върви пред Microsoft ги отстраните?
Old 18-ти Май 2008, 09:09
Администратор Група

Няма значение.

Ако имате SP2 имате нужда от XP SP2 CD да направи ремонт, как може да ремонтира SP2 настанявам с нормален диск? Той ще бъде липсват данни, за да направи ремонт.
Old 18-ти Май 2008, 09:25
Новите държави Група

О, така преинсталиране XP няма да смисъл нищо друго след това? Аз не съм ли напълно да се започне отново.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Редактора на системния регистър. Backup необходимо. Промениха шрифтове в регистър pete21 Windows операционни системи 7 15 Март 2009 13:32
Проблеми, свързващ моя Sony Cyber сачми Камера Частни Baldrick Digital Imaging & Принтери 8 31 Окт 2008 08:54
(56K сигнал) екрана изстрел конкурса пост-ви в играта снимки тук! cheesepuff PC & конзолата Gaming 8 18 Дек 2007 11:11
Познавам по вписванията? Rob8UrChips Общи Софтуер Чат 1 8 октомври 2007 14:21
XP по вписванията DrWatson Общи Софтуер Чат 7 4 април 2007 11:29
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc