![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Бягам една версия на дома XP OEM версия на един Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. Това е 6-годишна възраст и се нуждае от някои сериозни сортиране. Регистърът е корумпирана, Получавам 429 грешки (Под Главна componant ActiveX не можете да създадете обект), когато се опитват да поддържат определени. EXE програми. Аз бях преинсталиран MDAC и поправката с $ 5 програмата, но без успех. Диспечера на задачите само показва текущите процеси (лентата с менюта е изчезнала и затова единственият начин да затворите е от лентата на задачите). Аз бях Пусни безплатните CCcleaner Hijackthis и платени Форс Xoftspy, Regcure и всички те направи Biz (или поне така изглежда в момента), но все пак аз се балон Chdsk включени кажеш, че това е корумпирана или че е корумпиран, и когато Аз тичам то тя ще съкрати и копиране на файлове, но не напълно ще ги поправя. Трябва ли да намали загубите си резервно копие на това, което ми трябва и използването на страховитите "Завръщане Компютърни Back To диск Фабрика-членка". И ако е така е на възраст е Microsoft все още ще разполага с всички необходими актуализации? Надявам се, че може да помогне ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако притежавате XP CD обувка от нея и изберете втори ремонт опция.
Това ще ремонт на системния регистър и се оставя всичко Inc. Вашите данни, бърз достъп, тъй като те са фаворити. Не забравяйте да направят втората опция за ремонт и не формат или нещо дял. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Всичко, което имам е диск, който се казва "Връщане на фабричните настройки. Доколкото знам, това просто ще почистете много и да го възстановите как е било, когато съм го купил. Той беше един от тези купи сега плащат по-късно сделки от фирма наречена Малки, които не след дълго отиде до корема. |
|
| |||
| |||
| Да, че ще го избършете, за съжаление, ако в регистъра е наистина завинтва това е най-добрият вариант. Редактирането на системния регистър ръчно е много трудно и отнема много време. |
|
| |||
| |||
| Виж, ако можеш да вземеш един CD XP от никого.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз ще видя дали мога да заеме моите братя XP Pro дискове. Той няма никакво значение дали е Pro или не ще го? |
|
| |||
| |||
| Да, той трябва да бъде същото като това, което имате. Ако имате SP2 ще трябва да бъде интегриран SP2 диск също. |
|
| |||
| |||
| SP2 не е достъпна чрез Microsoft Update вече? Доколко назад във времето се актуализира върви пред Microsoft ги отстраните? |
|
| |||
| |||
| Няма значение. Ако имате SP2 имате нужда от XP SP2 CD да направи ремонт, как може да ремонтира SP2 настанявам с нормален диск? Той ще бъде липсват данни, за да направи ремонт. |
|
| |||
| |||
| О, така преинсталиране XP няма да смисъл нищо друго след това? Аз не съм ли напълно да се започне отново. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Редактора на системния регистър. Backup необходимо. Промениха шрифтове в регистър | pete21 | Windows операционни системи | 7 | 15 Март 2009 13:32 |
| Проблеми, свързващ моя Sony Cyber сачми Камера | Частни Baldrick | Digital Imaging & Принтери | 8 | 31 Окт 2008 08:54 |
| (56K сигнал) екрана изстрел конкурса пост-ви в играта снимки тук! | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 8 | 18 Дек 2007 11:11 |
| Познавам по вписванията? | Rob8UrChips | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 октомври 2007 14:21 |
| XP по вписванията | DrWatson | Общи Софтуер Чат | 7 | 4 април 2007 11:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |