![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar.
I'm running verzi OEM XP Home Edition na Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. Je to 6 let a potřebuje nějaké vážné třídění. Registru je poškozen, Dostávám 429 chyb (Sub Main componant ActiveX nemůže vytvořit objekt) při pokusu o spuštění některé. Exe programy. Já jsem přeinstalovat MDAC a opravil ji s 5 dolarů programu, ale bezvýsledně. Správce úloh zobrazuje pouze běžící procesy (menu zmizela, a tak jediný způsob, jak blízko je z hlavního panelu). I've run zadarmo CCcleaner Hijackthis a zaplacené Fors Xoftspy, Regcure a všichni si biz (nebo tak Zdá se, že v té době), ale stále mám bublinu Chdsk objevují mi to povídáš, že je poškozen nebo je poškozen, a když I to bude spustit zkrátit a kopírovat soubory, ale nebude to úplně opravit. Já jsem měl snížit ztráty, zálohovat, co potřebuji a používat obávaný 'Return Computer Back To disku Factory stát'. A pokud ano, je ve věku, že je bude Microsoft stále k dispozici veškeré potřebné aktualizace? Hope you can help ....... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud vlastníte XP CD z něj zavádět, a zvolte druhá možnost opravy.
|
|||
|
|||
|
Všechno, co mám, je disk, který říká: 'Návrat do továrního nastavení'. Pokud vím, to bude jen utírat hodně a obnovit, jak to bylo, když jsem ho koupil.
Byl to jeden z těch, koupit nyní zaplatit později nabídky od firmy s názvem Drobeček, který nedlouho poté přišly na buben. |
|
|
|||
|
|||
|
Jasně, že zničí to, bohužel, pokud registr je opravdu šroubované je to nejlepší volba.
Úpravy registru ručně, je velmi těžké a časově náročné. |
|
|
|||
|
|||
|
Uvidíme, jestli si můžete půjčit CD XP od kohokoliv.
|
|||
|
|||
|
Uvidím, jestli můžu půjčit moji bratři XP pro disky. Nebude to žádný rozdíl, jestli je to pro ne, nebo to bude?
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo, to musí být stejné jako to, co máte.
Pokud máte SP2, že bude muset být integrovaný SP2, disk taky. |
|
|
|||
|
|||
|
SP2 je k dispozici přes Microsoft Update už?
Jak daleko se jít před aktualizací společnosti Microsoft je odstranit? |
|
|
|||
|
|||
|
Na tom nezáleží.
Máte-li aktualizaci SP2 musíte XP SP2 CD udělat opravu, jak můžete opravit instalaci SP2 s normální disk? To bude chybějící údaje do opravy. |
|
|
|||
|
|||
|
Ach tak přeinstalovat XP nebude efekt nic jiného než? Nemám zcela začít znovu.
|