μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μητρώο είναι γυρίστηκε

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18ης Μαΐου 2008, 07:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μητρώο είναι γυρίστηκε

Γεια σου.

Τρέχω για μια έκδοση OEM έκδοση των XP σπίτι σε Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. Είναι 6 ετών και χρειάζεται κάποια σοβαρή διαλογή έξω.

Το μητρώο είναι κατεστραμμένο, Παίρνω 429 σφάλματα (Sub Κύρια ActiveX componant δεν μπορεί να δημιουργήσει αντικείμενο), όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ορισμένους. Exe προγράμματα. Έχω επανεγκατασταθεί MDAC και επισκευάστηκε με ένα 5 δολάρια πρόγραμμα, αλλά να μην εκμεταλλευτεί. Το Task Manager δείχνει μόνο τη λειτουργία των διαδικασιών (τη γραμμή μενού έχει εξαφανιστεί και έτσι ο μόνος τρόπος για να κλείσει είναι από τη γραμμή εργασιών).

Έχω τρέξει το freebies CCcleaner Hijackthis και το καταβληθέν fors Xoftspy, Regcure και να κάνουν όλα τα biz (ή έτσι φαίνεται κατά το χρόνο), αλλά ακόμα έχω την φούσκα Chdsk εμφανίζονται να μου λέει αυτό είναι κατεστραμμένο ή ότι είναι διεφθαρμένη, και όταν εγώ τρέχω αυτό θα περικοπεί και να αντιγράψετε αρχεία, αλλά δεν θα καθορίσει τους εντελώς.

Πρέπει να μειώσει τις ζημίες μου πίσω μέχρι ό, τι χρειάζομαι και χρησιμοποιούν την επίφοβη "Computer Επιστροφή στο δίσκο Εργοστάσιο κράτος». Και αν ναι είναι η ηλικία που θα είναι της Microsoft εξακολουθούν να έχουν όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις;

Η ελπίδα εσείς μπορεί να βοηθήσει .......
Old 18 Μάη 2008, 07:41
Διαχειριστής Ομάδα

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός XP CD εκκίνηση από αυτό και επιλέξτε το δεύτερος επιλογή επισκευής.

Αυτό θα επισκευάσει το μητρώο και να αφήσει πάντα inc. δεδομένα, συντομεύσεις σας, τα αγαπημένα όπως ήταν.

Φροντίστε να κάνετε τη δεύτερη επιλογή επισκευής και δεν σχήμα ή οτιδήποτε άλλο διαμέρισμα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18 Μάη 2008, 08:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Όλα τα έχω είναι ένας δίσκος που λέει "επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις". Απ 'όσο γνωρίζω αυτό θα εξαλείψει απλώς την παρτίδα και να επαναφέρετε το πώς ήταν όταν το αγόρασα.

Ήταν ένα από αυτά τα αγοράζουν τώρα πληρώνουν αργότερα ασχολείται από μια εταιρεία που ονομάζεται Tiny που δεν καιρό αργότερα πήγε μέχρι την κοιλιά.
Old 18 Μάη 2008, 08:18
Διαχειριστής Ομάδα

Ναι ότι θα σκουπίστε, δυστυχώς, αν το μητρώο είναι πραγματικά βιδώνεται είναι η καλύτερη επιλογή.

Η επεξεργασία του μητρώου με το χέρι είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο.
Old 18 Μάη 2008, 08:48
Ομάδα Δωρητών

Δείτε αν μπορείτε να δανειστείτε ένα CD XP από κανέναν.

Old 18 Μάη 2008, 08:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Θα δω αν μπορώ να δανειστώ αδέρφια μου XP Pro δίσκους. Δεν θα κάνει καμία διαφορά εάν είναι υπέρ ή δεν θα γίνει αυτό;
Old 18ης Μαΐου 2008, 08:59
Διαχειριστής Ομάδα

Ναι, πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που έχετε.

Αν έχετε SP2, θα πρέπει να είναι ένα ολοκληρωμένο δίσκο SP2 πάρα πολύ.
Old 18 Μάη 2008, 09:07
Νέο Μέλος Ομάδα

SP2 δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Microsoft Update πια;

Πόσο μακριά πίσω κάνουν ενημερωμένες εκδόσεις της Microsoft πάει πριν από την κατάργησή τους;
Old 18 Μάη 2008, 09:09
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν έχει σημασία.

Αν έχετε SP2 χρειάζεστε ένα CD XP SP2 για να κάνουμε την επισκευή, πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε μια εγκατάσταση του SP2 με ένα κανονικό δίσκο; Θα πρέπει να λείπουν τα στοιχεία για να κάνουν την επισκευή.
Old 18 Μάη 2008, 09:25
Νέο Μέλος Ομάδα

OH τόσο επανεγκατάσταση XP δεν θα ισχύει κάτι άλλο τότε; Δεν έχω να ξεκινήσει και πάλι τελείως.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Registry Editor. Backup Needed. Άλλαξε Γραμματοσειρές στο Μητρώο pete21 Λειτουργικά συστήματα Windows 7 15 Μαρ 2009 13:32
Προβλήματα σύνδεσης μου Sony Cyber shot Κάμερα Ιδιωτική Baldrick Digital Imaging & Printers 8 31 Οκτ 2008 08:54
() Οθόνη 56K προειδοποίηση πυροβόλησε διαγωνισμό των υστέρων σας στο παιχνίδι pics εδώ! cheesepuff PC & Console Gaming 8 18 Δεκ. 2007 11:11
Know Your Γραμματεία; Rob8UrChips Γενικά Λογισμικό Chat 1 8 Οκτ 2007 14:21
XP Γραμματεία DrWatson Γενικά Λογισμικό Chat 7 4 Απρ 2007 11:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.