manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Registrara je pucao

Reply

Thread Tools
Old 18 svi 2008, 07:39
Novi član grupe

Default Registrara je pucao

Bok.

Im 'trčanje OEM inačici XP Home Edition na Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. To je 6 godina i potreba neki ozbiljan sortiranje.

Registar je korumpirano, JA držati dobivanje 429 errors (Sub Main ActiveX componant ne može stvoriti objekt) našto težak to trčanje određeni. Exe programe. Ja sam reinstalirati MDAC i popravljeni sa $ 5 programa, ali bez uspjeha. Upravitelj zadataka prikazuje samo pokrenute procese (meni bar je nestala i tako da je jedini način da se u neposrednoj blizini je iz trake).

Ja sam trčanje Freebies CCcleaner HijackThis i plaćeni fors Xoftspy, RegCure i oni svi ne biz (ili na taj način Internet činiti se u to vrijeme), ali ipak ću dobiti Chdsk balon koji se pojavljuju reći mene to je oštećen ili je oštećena, a kad JA trčanje to će skratiti i kopirati datoteke, ali ne potpuno će ih popraviti.

Trebam li smanjiti gubitke moj backup ono što mi treba i koristiti dreaded "Povratak Računalna Povratak na tvorničke State 'disk. I ako da se dobi to je Microsoft će i dalje imati sve potrebne obnove?

Nadam se da vam mogu pomoći .......
Old 18 svibanj 2008, 07:41
Administrator Group

Ako imate XP boot CD od njega i odaberite drugi repair opciju.

To će popravak registra i ostaviti sve inc. svoje podatke, kratice, kao što su bili favoriti.

Budite sigurni da ne drugu opciju popravak i ne formata ili particiju ništa.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18 svibanj 2008, 08:15
Novi član grupe

Sve sam dobio je disk na kojem piše 'Povratak na tvorničke postavke ". Dug kao JA znati ovaj će samo obrisati puno i to nanovo naoštriti to kako je bio kad sam ga kupio.

To je bio jedan od onih Kupi odmah platiti kasnije ponudama iz tvrtke koji se zove Tiny ne dugo nakon toga ode stomak gore.
Old 18 svibanj 2008, 08:18
Administrator Group

Da da će ga obrisati, nažalost ako Registry je stvarno pijan da je najbolja opcija.

Uređivanje registra ručno je teško i puno vremena.
Old 18 svibanj 2008, 08:48
Donatorska Grupa

Pogledajte ako možete posuditi XP CD-a od koga.

Old 18 svibanj 2008, 08:55
Novi član grupe

Bolestan 'vidjeti ako Ja mogu posuditi moju braću XP pro diskova. To neće učiniti nikakvu razliku ako je to pozitivan glas ili ne će?
Old 18 svi 2008, 08:59
Administrator Group

Da, to mora biti isto kao ono što imate.

Ako ste SP2 ona će morati biti integriran SP2 disk previše.
Old 18 svibanj 2008, 09:07
Novi član grupe

Je SP2 nisu dostupne kroz Microsoft ažurirati više?

Koliko daleko natrag ne idu prije ažuriranja Microsoft ih ukloniti?
Old 18 svibanj 2008, 09:09
Administrator Group

Nije bitno.

Ako imate SP2 trebate XP SP2 CD-a učiniti popravak, kako vi to možete popraviti SP2 uvesti koga u službu sa normalnim disk? To će biti nedostaju podaci za napraviti popravak.
Old 18 svibanj 2008, 09:25
Novi član grupe

Oh, tako reinstalirati XP neće učinak ništa drugo onda? Nisam dobio potpuno ispočetka.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.