kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Nyilvántartó lövés

Reply

Téma eszközök
Old Május 18 2008, 07:39
Új tag Csoport

Default Nyilvántartó lövés

Szia.

Én futás egy OEM változat-ból XP Home Edition Atholon egy AMD 1800 + 1.54GHz. Ez 6 éves, és szüksége van a súlyos véghezvinni.

A rendszerleíró adatbázis sérült, kapok 429 hiba (Sub Main ActiveX componant nem tud létrehozni egy objektumot), amikor próbál futtatni egyes. Exe programokat. I've reinstalled MDAC és javítani azt egy 5 $ programot, de mindhiába. A Task Manager csak azt mutatja, a futó folyamatok (a menüsor eltűnt, és így az egyetlen módja annak, hogy közel van a tálcán.)

I've run a freebies CCcleaner Hijackthis és a kifizetett Fors Xoftspy, Regcure és mind ezt a biz (vagy úgy tűnik, abban az időben), de én még mindig kap a Chdsk buborékban megjelenő mondod ezt el nekem, hogy a sérült, vagy sérült, és amikor ÉN fuss ez ez lesz truncate és másol fájlokat, de ez teljesen nem javítja azokat.

Should I cut my veszteségek másolatot készíteni, amire szükségem van, és használja a rettegett "Return Computer visszaáll a gyári állam" lemez. És ha igen, hogy a kor is lesz a Microsoft továbbra is minden szükséges frissítéseket?

Remél tudod segít .......
Old Május 18, 2008, 07:41
Administrator Group

Ha ön saját egy XP CD-t indítani, és válassza a második javítási lehetőség.

Ez a javítás a jegyzék és szabadság minden inc. adatait, hivatkozások, a kedvenceket, mint volt.

Ügyeljen arra, hogy ezt a második javítási lehetőséget, és nem formátumú vagy partíciót semmit.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 18, 2008, 08:15
Új tag Csoport

Minden Van egy olyan lemez, amely azt mondja, "Visszatérés a gyári beállításokat." Amennyire tudom, ez csak törölje a tételt, és állítsa vissza, hogy milyen volt, amikor megvettem.

Ez egyike volt azoknak a vásárlás most fizess később foglalkozik egy vállalat nevű Pici, aki nem sokkal utána hasa fel.
Old Május 18, 2008, 08:18
Administrator Group

Ja, hogy majd törölje át, sajnos, ha a rendszerleíró tényleg csavarni ez a legjobb megoldás.

A rendszerleíró adatbázis szerkesztése manuálisan kemény és nagyon időigényes.
Old Május 18, 2008, 08:48
Donor Group

Tud-e kölcsön egy XP CD-t senkinek.

Old Május 18, 2008, 08:55
Új tag Csoport

Meglátjuk, ha tudok kölcsönkérni testvéreim XP Pro lemezeket. Ez nem számít, ha a pro vagy nem igaz?
Old Május 18 2008, 08:59
Administrator Group

Igen, meg kell ugyanaz, mint amije van.

Ha van SP2 akkor kell egy integrált SP2 lemezt is.
Old Május 18, 2008, 09:07
Új tag Csoport

Az SP2 nem érhető el a Microsoft update többé?

Mennyi időre visszamenőleg nem előttünk, amíg a Microsoft frissíti távolítsa el őket?
Old Május 18, 2008, 09:09
Administrator Group

Nem számít.

Ha van SP2 szüksége van egy XP SP2 CD-t csinálni a javítás, hogyan tudja javítani a SP2 telepítése a szokásos lemezt? Ez lesz a hiányzó adatokat tenni a javítás.
Old Május 18, 2008, 09:25
Új tag Csoport

Ó, igen XP újratelepítése nem fog hatályba mást akkor? Én nem kaptam, hogy teljesen újra kezdődik.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Registry Editor. Backup szükség. Megváltozott Fonts adatbázisbeli pete21 A Windows operációs rendszerek 7 15. március 2009 13:32
Problémák összekötő My Sony Cyber shot kamera Privát Baldrick Digital Imaging & Nyomtatók 8 31. október 2008 08:54
() 56k figyelmeztető Screen shot contest-elküldhesse játék képek itt! cheesepuff PC és konzol játékok 8 18. december 2007 11:11
Ismerje meg Registry? Rob8UrChips General Chat szoftver 1 8. október 2007 14:21
XP Registry DrWatson General Chat szoftver 7 4. április 2007 11:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.