![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. Én futás egy OEM változat-ból XP Home Edition Atholon egy AMD 1800 + 1.54GHz. Ez 6 éves, és szüksége van a súlyos véghezvinni. A rendszerleíró adatbázis sérült, kapok 429 hiba (Sub Main ActiveX componant nem tud létrehozni egy objektumot), amikor próbál futtatni egyes. Exe programokat. I've reinstalled MDAC és javítani azt egy 5 $ programot, de mindhiába. A Task Manager csak azt mutatja, a futó folyamatok (a menüsor eltűnt, és így az egyetlen módja annak, hogy közel van a tálcán.) I've run a freebies CCcleaner Hijackthis és a kifizetett Fors Xoftspy, Regcure és mind ezt a biz (vagy úgy tűnik, abban az időben), de én még mindig kap a Chdsk buborékban megjelenő mondod ezt el nekem, hogy a sérült, vagy sérült, és amikor ÉN fuss ez ez lesz truncate és másol fájlokat, de ez teljesen nem javítja azokat. Should I cut my veszteségek másolatot készíteni, amire szükségem van, és használja a rettegett "Return Computer visszaáll a gyári állam" lemez. És ha igen, hogy a kor is lesz a Microsoft továbbra is minden szükséges frissítéseket? Remél tudod segít ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ön saját egy XP CD-t indítani, és válassza a második javítási lehetőség.
Ez a javítás a jegyzék és szabadság minden inc. adatait, hivatkozások, a kedvenceket, mint volt. Ügyeljen arra, hogy ezt a második javítási lehetőséget, és nem formátumú vagy partíciót semmit. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Minden Van egy olyan lemez, amely azt mondja, "Visszatérés a gyári beállításokat." Amennyire tudom, ez csak törölje a tételt, és állítsa vissza, hogy milyen volt, amikor megvettem. Ez egyike volt azoknak a vásárlás most fizess később foglalkozik egy vállalat nevű Pici, aki nem sokkal utána hasa fel. |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy majd törölje át, sajnos, ha a rendszerleíró tényleg csavarni ez a legjobb megoldás. A rendszerleíró adatbázis szerkesztése manuálisan kemény és nagyon időigényes. |
|
| |||
| |||
| Tud-e kölcsön egy XP CD-t senkinek.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Meglátjuk, ha tudok kölcsönkérni testvéreim XP Pro lemezeket. Ez nem számít, ha a pro vagy nem igaz? |
|
| |||
| |||
| Igen, meg kell ugyanaz, mint amije van. Ha van SP2 akkor kell egy integrált SP2 lemezt is. |
|
| |||
| |||
| Az SP2 nem érhető el a Microsoft update többé? Mennyi időre visszamenőleg nem előttünk, amíg a Microsoft frissíti távolítsa el őket? |
|
| |||
| |||
| Nem számít. Ha van SP2 szüksége van egy XP SP2 CD-t csinálni a javítás, hogyan tudja javítani a SP2 telepítése a szokásos lemezt? Ez lesz a hiányzó adatokat tenni a javítás. |
|
| |||
| |||
| Ó, igen XP újratelepítése nem fog hatályba mást akkor? Én nem kaptam, hogy teljesen újra kezdődik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Registry Editor. Backup szükség. Megváltozott Fonts adatbázisbeli | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 15. március 2009 13:32 |
| Problémák összekötő My Sony Cyber shot kamera | Privát Baldrick | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 31. október 2008 08:54 |
| () 56k figyelmeztető Screen shot contest-elküldhesse játék képek itt! | cheesepuff | PC és konzol játékok | 8 | 18. december 2007 11:11 |
| Ismerje meg Registry? | Rob8UrChips | General Chat szoftver | 1 | 8. október 2007 14:21 |
| XP Registry | DrWatson | General Chat szoftver | 7 | 4. április 2007 11:29 |
| Téma eszközök | |
| |