![]() |
|
| |||
| |||
| הי. אני מפעיל גירסת ה-OEM של מהדורת XP Home על Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. זה 6 שנים ועליו כמה רציני מיון. הרישום פגום, אני ממשיך לקבל שגיאות 429 (Sub ראשי componant ActiveX אינו יכול ליצור אובייקט) כאשר מנסים לנהל מסוימים. תוכניות exe. אני מחדש את MDAC ותיקן את זה עם תוכנית 5 $ אך ללא הועיל. מנהל המשימות רק מראה את התהליכים הפועלים (שורת התפריטים נעלמה ולכן הדרך היחידה לסגור אותה היא משורת המשימות). יש להפעיל את freebies CCcleaner HijackThis ואת FORS שילם Xoftspy, Regcure והם עושים את כל biz (או כך זה נראה בזמנו), אבל עדיין אני מקבל את הבועה Chdsk המופיעים אומר לי זה פגום או כי הוא מושחת, ומתי אני מפעיל את זה זה יהיה לחתוך, להעתיק קבצים אבל זה לא לגמרי לתקן אותן. אני צריך ההפסדים שלי לגבות את מה שאני צריך למחשב ולהשתמש בו חשש "חזור בחזרה לדיסק מפעל המדינה". ואם כן להיות בן זה יהיה מיקרוסופט עדיין יש את כל העדכונים הדרושים? מקווה שאתה יכול לעזור ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם ברשותך תקליטור אתחול XP ממנו ובחר שנייה אפשרות לתקן.
| |||
| |||
| כל מה שיש לי דיסק הוא אומר כי "לחזור להגדרות המפעל". ככל שאני יודע זה יהיה רק לנגב את הרבה לאפס אותו איך זה היה כאשר קניתי אותו. זה היה אחד מאותם לקנות כעת לשלם מאוחר יותר עסקות של חברת טייני קרא שלא זמן רב אחר כך הלך עד הבטן. |
|
| |||
| |||
| כן כי יחסל אותו, למרבה הצער, אם הרישום הוא באמת דפוק זה האופציה הטובה ביותר. עריכת הרישום באופן ידני היא קשה מאוד זמן רב. |
|
| |||
| |||
| תבדוק אם אתה יכול לשאול את תקליטור XP מאף אחד.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני אראה אם אני יכול לשאול את האחים שלי הדיסקים XP Pro. זה לא משנה אם זה פרו או לא זה? |
|
| |||
| |||
| כן, זה צריך להיות כמו מה שיש לך. אם יש לך SP2 זה יהיה צורך דיסק משולב SP2 מדי. |
|
| |||
| |||
| האם SP2 לא זמין דרך Microsoft Update כבר? כמה רחוק אחורה ללכת לעשות עדכונים לפני מיקרוסופט להסיר אותם? |
|
| |||
| |||
| לא משנה. אם יש לך SP2 אתה צריך דיסק XP SP2 לעשות את התיקון, איך אתה יכול לתקן SP2 ולהתקין עם דיסק רגיל? זה יהיה חסר את הנתונים כדי לעשות תיקון. |
|
| |||
| |||
| הו, כל כך מחדש של XP לא יהיה אפקט כל דבר אחר אז? אין לי לחלוטין כדי להתחיל מחדש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הרישום. הגיבוי הדרוש. גופנים הרישום השתנה | pete21 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 15 מרץ 2009 13:32 |
| בעיות בחיבור שלי מצלמה Sony Cyber shot | פרטי Baldrick | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 31 אוקטובר 2008 08:54 |
| (56K) אזהרה מסך ירו לתחר-לפרסם את התמונות של המשחק כאן! | cheesepuff | PC & קונסולת משחקים | 8 | 18 דצמבר 2007 11:11 |
| מכיר את הרישום? | Rob8UrChips | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 8 אוקטובר 2007 14:21 |
| הרישום XP | DrWatson | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 4th אפריל 2007 11:29 |
| שרשרת כלים | |
| |