![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Bėgu OEM versija XP Home Edition Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. Tai yra 6 metų ir turi rimtų rūšiavimas. Registro yra sugadintas, gaunu 429 klaidą (Sub Pagrindinis Activex componant negalite redaguoti objektas), kai bandote paleisti kai. Exe programos. Aš iš naujo MDAC ir remontuoti jį su $ 5 programa, bet nesėkmingai. Task Manager rodo tik veiklos procesus (meniu juosta išnyko, o tai vienintelis būdas jį uždaryti iš dėklo). I've run NEMOKAMI CCcleaner HijackThis ir sumokėtas fors Xoftspy, Regcure ir visi jie tai biz (arba taip atrodo tuo metu), bet vis dar gaunu Chdsk burbulas pasirodo man sako tai, kad yra pažeistas arba sugadintas, ir kai Aš jį paleisti ji bus trumpinti ir kopijuoti failus bet jis ne visiškai juos pašalinti. Ar galiu sumažinti savo nuostolius, atgal, ko man reikia ir naudoti bijojo "Atgal kompiuteris atgal Factory narė" disko. Ir jei taip yra amžiaus jis bus "Microsoft" vis dar turi visus reikalingus atnaujinimus? Vilties galite padėti ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite XP įkrovos CD iš jos ir pasirinkite antra remonto variantą.
| |||
| |||
| All I've got yra diskas, kuriame rašoma: "Atgal į gamyklinius nustatymus". Kiek aš žinau, tai bus tiesiog ištrinti daug ir iš naujo jį, kaip jis buvo, kai aš nusipirkau ją. Jis buvo vienas iš tų Pirkti dabar sumokėti vėliau aptariami firmos vadinamas Tiny kas Neilgai trukus atėjo belly up. |
|
| |||
| |||
| Taip, kad bus sunaikinti tai, deja, jeigu registre yra tikrai prisukamas tai geriausias variantas. Rankiniu būdu registro yra sunku ir labai daug laiko. |
|
| |||
| |||
| Žr jeigu jūs galite pasiskolinti XP CD iš nieko.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| I'll see, jei aš galiu pasiskolinti mano broliai XP Pro diskuose. Jis nebus jokio skirtumo, jei jis pro ar ne bus jis? |
|
| |||
| |||
| Taip, ji turi būti, kaip tai, ką jūs pats. Jei turite SP2, jis turės būti integruotas SP2, diskas taip pat. |
|
| |||
| |||
| Ar SP2 nėra per Microsoft "atnaujinimas anymore? Kaip toli atgal daryti atnaujinimai eiti prieš "Microsoft" juos pašalinti? |
|
| |||
| |||
| Nesvarbu. Jei turite SP2, jums reikia SP2 XP CD daryti remontas, kaip jūs galite remontuoti SP2 įdiegti su įprastomis disko? Ji bus trūkstamus duomenis, daryti remontas. |
|
| |||
| |||
| Oh so įdiegti XP neturės įtakos bet ką tada? I haven't got to visiškai pradėti iš naujo. |