mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Reģistra shot

Reply

Thread Tools
Old Maijs 18, 2008, 07:39
New Member Group

Default Reģistra shot

Čau.

Es skrienu OEM versija, XP Home Edition uz AMD Atholon 1800 + 1.54GHz. Tas ir 6 gadus vecs un ir vajadzīgs kāds nopietns sakārtot.

Reģistrs ir korumpēti, es regulāri saņemt 429 kļūdas (Sub Main ActiveX componant nevar izveidot objekts), mēģinot palaist dažas. Exe programmas. Esmu pārinstalēta MDAC un labot to ar 5 $ programmu, bet bez rezultātiem. Task Manager tikai parāda darbības procesiem (menu bar ir pazudusi, tāpēc vienīgais veids, lai to aizvērtu ir no uzdevumjoslas).

Esmu palaist freebies CCcleaner HijackThis un maksā fors Xoftspy, Regcure un tie visi to biz (vai arī tā šķiet pēc laika), bet tomēr man Chdsk burbulis, kas parādās stāstīja man tas ir bojāts, vai tas ir bojāts, un, ja man palaist to tas būs saīsināt un kopēt failus, taču tas nav pilnīgi noteikt viņiem.

Man vajadzētu samazināt manu zaudējumu atpakaļ uz augšu Kas man ir nepieciešams, un izmanto dreaded 'Atgriezties Computer Back To Factory valsts "diska. Un, ja tā ir vecums tas būs Microsoft vēl ir visu nepieciešamo atjauninājumu?

Ceru, ka jums var palīdzēt .......
Old Maijs 18, 2008, 07:41
Administrator Group

Default Reģistra shot

Ja jums pieder XP CD boot no tā un izvēlieties otrais remonts iespēju.

Tas būs remonts reģistru un atstāt viss inc. jūsu datiem, īsceļus, Vīrieši, jo tie bija.

Noteikti darīt otro remonta iespēju un nav formātā, vai partition neko.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 18, 2008, 08:15
New Member Group

Default Reģistra shot

Visi Man ir disks, kas saka, 'Atgriezties uz rūpnīcas iestatījumus'. Cik es zinu, ka šis būs tikai noslaucīt partiju un reset to, kā tas bija, kad es pirkta.

Tas bija viens no tiem iegādāties tagad samaksāt vēlāk piedāvājumi no uzņēmuma nosaukumu Tiny kas ne ilgi pēc tam devās vēders augšu.
Old Maijs 18, 2008, 08:18
Administrator Group

Default Reģistra shot

Yeah ka būs wipe tas, diemžēl, ja reģistrs ir patiešām ieskrūvē tas ir labākais risinājums.

Editing reģistra rokām ir grūti un ļoti laikietilpīga.
Old Maijs 18, 2008, 08:48
Donors Group

Default Reģistra shot

Redzētu, vai varat aizņemties XP kompaktdisku nevienam.

Old Maijs 18, 2008, 08:55
New Member Group

Default Reģistra shot

Tiksimies, ja es varētu aizņemties brāļi XP pro diski. Tas nebūs nekādas atšķirības vai tas ir pro vai ne būs tā?
Old Maijs 18, 2008, 08:59
Administrator Group

Default Reģistra shot

Jā, tam jābūt tāpat kā to, kas jums ir.

Ja Jums ir SP2, tam būs nepieciešama integrēta SP2 disku too.
Old Maijs 18, 2008, 09:07
New Member Group

Default Reģistra shot

Vai SP2 nav pieejami, izmantojot Microsoft atjaunināšanas vairs?

Cik tālu atpakaļ to atjauninājumus iet pirms Microsoft tos novērstu?
Old Maijs 18, 2008, 09:09
Administrator Group

Default Reģistra shot

Nav nozīmes.

Ja Jums ir SP2 jums SP2 XP CD darīt remontu, kā jūs varat remonts SP2 instalēšanas ar normālu disku? Tas būs trūkstošos datus darīt remonts.
Old Maijs 18, 2008, 09:25
New Member Group

Default Reģistra shot

Ak tā pārinstalēt XP nebūs sekas kaut kas cits tad? I haven't got pilnībā sākt no jauna.
Reply

Register

Bookmarks