![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć. I'm running wersji OEM wydanie XP Home Atholon na AMD 1800 + 1.54GHz. Jest to 6 lat i potrzebuje poważnych sortowaniu. Rejestru jest uszkodzony, ciśgle 429 błędy (Sub Main componant ActiveX nie może utworzyć obiektu) przy próbie uruchomienia niektórych. Exe,. I've ponownie zainstalować MDAC i naprawił ją z 5 dolarów program, ale bez rezultatu. Menedżer zadań pokazuje tylko uruchomione procesy (pasek menu została utracona, a więc jedynym sposobem, aby zamknąć to z paska zadań). I've run freebies CCcleaner HijackThis i wypłacane fors XoftSpy, Regcure i wszystkie one mają biz (tak wydaje się na czas), ale mogę Bańka Chdsk pojawiające opowiadał mi ten jest uszkodzony lub jest uszkodzony, a kiedy I run to będzie ona obciąć i kopiować pliki, ale nie całkowicie je naprawić. Should I cut my straty kopii zapasowych, co muszę i wykorzystania przerażającej "Computer powrócić do dysku Factory państwa". A jeśli tak jest wiek jest firma Microsoft nadal posiada wszystkie niezbędne aktualizacje? Spodziewać się można pomóc ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli posiadasz XP boot CD z niej i wybierz sekund Opcja naprawy.
| |||
| |||
| All I've got to płyta z napisem "Powrót do ustawień fabrycznych. O ile wiem, to po prostu wytrzeć partii i przywrócić go do, jak to było, kiedy kupił ją. To był jeden z tych kup teraz zapłacić później ofert od firmy o nazwie Tiny, który nie długo potem udał się na brzuchu. |
|
| |||
| |||
| Tak, że otrze to, niestety, jeżeli rejestr jest bardzo pijany to najlepsza opcja. Edycja rejestru ręcznie jest trudne i bardzo czasochłonne. |
|
| |||
| |||
| Sprawdź, czy możesz pożyczyć CD XP od nikogo.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Zobaczę, czy mogę pożyczyć bracia XP pro płyt. To nie będzie żadnej różnicy, czy to pro czy nie będzie? |
|
| |||
| |||
| Tak, to musi być to samo, co masz. Jeśli masz SP2 będzie musiała zostać zintegrowana płyta SP2 też. |
|
| |||
| |||
| SP2 nie jest dostępna za pośrednictwem aktualizacji Microsoft już? Jak daleko wstecz do aktualizacji zanim Microsoft je usunąć? |
|
| |||
| |||
| Nie ma znaczenia. Jeśli masz SP2 musisz XP SP2 CD do naprawy, w jaki sposób można naprawić SP2 zainstalować z normalnego dysku? Będzie to brakuje danych do naprawy. |
|
| |||
| |||
| Och tak ponownej instalacji Windows XP nie będzie efektu to nic innego? Nie mam całkowicie zacząć od nowa. |
![]() |
|
| Zakładki |