![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar.
I'm running verzii OEM XP Home Edition na Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. Je to 6 rokov a potrebuje nejaké vážne triedenie. Registra je poškodený, Dostávam 429 chýb (Sub Main componant ActiveX nemôže vytvoriť objekt) pri pokuse o spustenie niektoré. Exe programy. Já jsem přeinstalovat MDAC a opravil ju s 5 dolárov programu, ale bezvýsledne. Správca úloh zobrazuje len bežiace procesy (menu zmizla, a tak jediný spôsob, ako blízko je z hlavného panela). I've run zadarmo CCcleaner Hijackthis a zaplatenej Fors XoftSpy, RegCure a všetci si biz (alebo tak Zdá sa, že v tej dobe), ale stále mám bublinu Chdsk objavujú mi to rozprávaš, že je poškodený alebo je poškodený, a keď Aj to bude spustiť skrátiť a kopírovať súbory, ale nebude to úplne opraviť. Ja som mal znížiť straty, zálohovať, čo potrebujem a používať obávaný 'Return Computer Back To disku Factory štát'. A ak áno, je vo veku, že sa bude Microsoft naďalej k dispozícii všetky potrebné aktualizácie? Hope you can help ....... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak vlastníte XP CD z neho zavádzať, a vyberte druhá možnosť opravy.
|
|||
|
|||
|
Všetko, čo mám, je disk, ktorý hovorí: 'Návrat do továrenského nastavenia'. Pokiaľ viem, to bude len utierať veľa a obnoviť, ako to bolo, keď som ho kúpil.
Bol to jeden z tých, kúpiť teraz zaplatiť neskôr ponuky od firmy s názvom TIKES, ktorý nedlho potom prišli na bubon. |
|
|
|||
|
|||
|
Jasne, že zničí to, žiaľ, ak register je naozaj skrutkované je to najlepšia voľba.
Úpravy databázy Registry ručne, je veľmi ťažké a časovo náročné. |
|
|
|||
|
|||
|
Uvidíme, či si môžete požičať CD XP od kohokoľvek.
|
|||
|
|||
|
Uvidím, či môžem požičať moji bratia XP pre disky. Nebude to žiadny rozdiel, či je to pre ne, alebo to bude?
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo, to musia byť rovnaké ako to, čo máte.
Ak máte SP2, že bude musieť byť integrovaný SP2, disk taky. |
|
|
|||
|
|||
|
SP2 je k dispozícii cez Microsoft Update už?
Ako ďaleko sa ísť pred aktualizácií spoločnosti Microsoft je odstrániť? |
|
|
|||
|
|||
|
Na tom nezáleží.
Máte-li aktualizáciu SP2 musíte XP SP2 CD urobiť opravu, ako môžete opraviť inštaláciu SP2 s normálnou disk? To bude chýbajúce údaje do opravy. |
|
|
|||
|
|||
|
Ach tak preinštalovať XP nebude efekt nič iného ako? Nemám úplne začať znova.
|