az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Kayıt Defteri var

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 07:39 18.
Yeni Üye Grubu

Default Kayıt Defteri var

Merhaba.

Ben bir AMD Atholon 1800 XP Home Edition OEM sürümünü kulüpler + 1.54GHz. It 6 yaşında ve ciddi ayrıştırılması gerekir.

Kayıt defteri bozuk, ben (Alt Ana Activex componant nesneyi oluşturamıyor) bazı çalıştırılmadan 429 hataları almaya devam ediyorum. Exe programları. Ben MDAC yeniden ettik ve 5 $ program ile tamir ama boşuna. Görev Yöneticisi (sadece menü çubuğu vb) bu görev çubuğundan kapatmak için tek yol kayboldu çalışan süreçleri gösterir.

Ben ve XoftSpy, RegCure ve hepsi biz yapmak (ya da öyle bir zamanda görünüyor ödenen fors) ama yine de ben Chdsk balonu bana söylüyorsun görünmesini olsun bozuk CCcleaner HijackThis freebies kalabalıklaşmakta veya bozuk, ve ne zaman Ben kesik olacak ve dosyaları kopyalamak ama tamamen gidermek olmayacaktır çalıştırın.

Geri ne ihtiyacınız kadar benim kayıp kesme-meli ve Geri Fabrikası Devlet 'diske' korkunç Dönüş bilgisayar kullanımı. Ve öyleyse yaş edilmesini Microsoft hala tüm gerekli güncellemeleri olacak?

Umarım yardımcı olabilir .......
Old Mayıs 2008, 07:41 18
Yönetici Grubu

Eğer bir XP CD çizme ve seçin kendi ikinci repair seçeneği.

Bu kayıt defteri onarımı ve bırakın herşey inc. veri, kısayolları, sık olarak öldüreceklerdi.

İkinci seçenek onarım yapmak emin olun ve format veya bölüm bir şey yoktur.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2008, 08:15 18
Yeni Üye Grubu

Tüm I got o 'yazan bir disk Dön fabrika ayarları'. Bildiğim kadarıyla bu biliyorum sadece çok silecek ve sıfırlamak ben aldım nasıl oldu.

Biri o artık bir firmasından olan süre sonra dansöz çıktı Tiny denilen daha sonra fırsatlar ödemek satın biriydi.
Old Mayıs 2008, 08:18 18
Yönetici Grubu

Evet o, ne yazık ki eğer kayıt gerçekten en iyi seçenek vidalı olup silecek.

Düzenleme kayıt defteri el ile zor ve çok zaman alıcı.
Old Mayıs 2008, 08:48 18
Bağış Grubu

Eğer herkes bir XP CD ödünç görün.

Old Mayıs 2008, 08:55 18
Yeni Üye Grubu

Eğer kardeşlerim yanlısı diskleri XP ödünç alabilir miyim görürsünüz. Eğer o ya da değil yanlısı's Hiçbir fark yapmayız edecek mi?
Old Mayıs 2008, 08:59 18.
Yönetici Grubu

Evet, ne var aynı olması gerekir.

SP2'yi entegre bir SP2 disk çok gerekecektir var.
Old Mayıs 2008, 09:07 18
Yeni Üye Grubu

SP2, Microsoft üzerinden güncelleme artık yok?

Ne kadar geri güncelleştirmeleri Microsoft onları kaldırmadan önce go?
Old Mayıs 2008, 09:09 18
Yönetici Grubu

Önemli değildir.

Eğer onarım yapmak için SP2 XP CD'si gerekiyor, SP2 nasıl bir SP2 normal bir disk ile yüklemek onarabilirsiniz var mı? Bu onarım yapmak için veri eksik olacaktır.
Old Mayıs 2008, 09:25 18
Yeni Üye Grubu

Oh so XP şeyden sonra etkisi olmayacaktır yeniden? Ben tamamen yeniden başlatmak için bekleyemem.
Reply

Register

Bookmarks