менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Знятий реєстру

Reply

Різьба Інструменти
Old
Нові члени групи

Default Знятий реєстру

Привіт.

Я біжу ОЕМ-версія видання Home XP на Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. Це 6 років і потребує серйозної перебору.

Реєстр пошкоджений, я постійно отримую 429 помилок (Sub Main Activex componant не може створити об'єкт) при спробі запустити певний. EXE програми. Я перевстановить MDAC і відремонтувати його з $ 5 програму, але безуспішно. Диспетчер завдань показує тільки запущені процеси (меню зникла, а тому єдиний спосіб, щоб закрити це з панелі завдань).

Я запустити безкоштовний CCcleaner Hijackthis та сплачених Fors XoftSpy, Regcure і всі вони роблять Biz (або так здається на той момент), але я все-таки отримати міхура Chdsk з'являтися говорив мені, що це корумпований або пошкоджений, і коли я запускаю її вона буде усікання та копіювати файли, але вона не буде повністю їх усунути.

Чи повинен я порізав собі втратами резервного копіювання, що мені потрібно, і використовувати боялися 'Return комп'ютера назад на диск заводу державі. І якщо це є вік це буде Microsoft до цих пір всі необхідні оновлення?

Сподіваюся, ви зможете допомогти .......
Old
Адміністратор групи

Default Знятий реєстру

Якщо ви володієте завантаження XP з CD і виберіть другий Ремонт варіант.

Це дозволить відновити реєстр і залишити всі Inc. Ваші дані, ярликів, обраного, як вони.

Будьте впевнені, щоб зробити другий варіант ремонту і не формат або розділу нічого.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old
Нові члени групи

Default Знятий реєстру

Все, що я отримав це диск, який говорить: "Повернення до заводських налаштувань. Наскільки я знаю, це буде просто стерти багато і скинути його, як це було, коли я купив її.

Він був одним з тих придбати заплатити пізніше угод з фірмою під назвою Tiny, який не довго потім пішли вгору черевом.
Old
Адміністратор групи

Default Знятий реєстру

Так, що призведе до зникнення це, на жаль, якщо в реєстрі є дійсно спотворив це найкращий варіант.

Редагування реєстру вручну складно і дуже багато часу.
Old
Донор групи

Default Знятий реєстру

Дивіться, якщо ви можете брати CD XP від кого.

Old
Нові члени групи

Default Знятий реєстру

Я побачу, якщо я можу позичити мої брати XP Pro диски. Це не має ніякого значення, якщо це Pro або не буде?
Old
Адміністратор групи

Default Знятий реєстру

Так, вона повинна бути такою ж, як те, що у вас є.

Якщо у вас є SP2 він повинен бути комплексний диска SP2 також.
Old
Нові члени групи

Default Знятий реєстру

Є SP2 не доступні через Microsoft Update більше?

Які ще зробити, перш ніж оновлень Microsoft їх вилучити?
Old
Адміністратор групи

Default Знятий реєстру

Це не важливо.

Якщо у вас є SP2 потрібно XP SP2 CD зробити ремонт, як ви можете ремонту SP2 Установити з диска нормально? Він буде відсутній дані робити ремонт.
Old
Нові члени групи

Default Знятий реєстру

Oh So перевстановлення XP не буде впливати на те що-небудь ще? У мене немає, щоб повністю почати все заново.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Редактор реєстру. Backup Needed. Змінено шрифти в реєстрі pete21 Операційні системи Windows 7 15 березня 2009 13:32
Проблеми при підключенні My Sony Cyber Shot камера Приватні Baldrick Digital Imaging & Принтери 8 31 жовтня 2008 08:54
(56K) екран попередження конкурс постріл залишити в грі фото тут! cheesepuff PC & консоль Gaming 8 18 грудня 2007 11:11
Know Your реєстру? Rob8UrChips General Software чат 1 8 жовтня 2007 14:21
XP Registry DrWatson General Software чат 7 4 квітня 2007 11:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.