![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. Я біжу ОЕМ-версія видання Home XP на Atholon AMD 1800 + 1.54GHz. Це 6 років і потребує серйозної перебору. Реєстр пошкоджений, я постійно отримую 429 помилок (Sub Main Activex componant не може створити об'єкт) при спробі запустити певний. EXE програми. Я перевстановить MDAC і відремонтувати його з $ 5 програму, але безуспішно. Диспетчер завдань показує тільки запущені процеси (меню зникла, а тому єдиний спосіб, щоб закрити це з панелі завдань). Я запустити безкоштовний CCcleaner Hijackthis та сплачених Fors XoftSpy, Regcure і всі вони роблять Biz (або так здається на той момент), але я все-таки отримати міхура Chdsk з'являтися говорив мені, що це корумпований або пошкоджений, і коли я запускаю її вона буде усікання та копіювати файли, але вона не буде повністю їх усунути. Чи повинен я порізав собі втратами резервного копіювання, що мені потрібно, і використовувати боялися 'Return комп'ютера назад на диск заводу державі. І якщо це є вік це буде Microsoft до цих пір всі необхідні оновлення? Сподіваюся, ви зможете допомогти ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви володієте завантаження XP з CD і виберіть другий Ремонт варіант.
| |||
| |||
| Все, що я отримав це диск, який говорить: "Повернення до заводських налаштувань. Наскільки я знаю, це буде просто стерти багато і скинути його, як це було, коли я купив її. Він був одним з тих придбати заплатити пізніше угод з фірмою під назвою Tiny, який не довго потім пішли вгору черевом. |
|
| |||
| |||
| Так, що призведе до зникнення це, на жаль, якщо в реєстрі є дійсно спотворив це найкращий варіант. Редагування реєстру вручну складно і дуже багато часу. |
|
| |||
| |||
| Дивіться, якщо ви можете брати CD XP від кого.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я побачу, якщо я можу позичити мої брати XP Pro диски. Це не має ніякого значення, якщо це Pro або не буде? |
|
| |||
| |||
| Так, вона повинна бути такою ж, як те, що у вас є. Якщо у вас є SP2 він повинен бути комплексний диска SP2 також. |
|
| |||
| |||
| Є SP2 не доступні через Microsoft Update більше? Які ще зробити, перш ніж оновлень Microsoft їх вилучити? |
|
| |||
| |||
| Це не важливо. Якщо у вас є SP2 потрібно XP SP2 CD зробити ремонт, як ви можете ремонту SP2 Установити з диска нормально? Він буде відсутній дані робити ремонт. |
|
| |||
| |||
| Oh So перевстановлення XP не буде впливати на те що-небудь ще? У мене немає, щоб повністю почати все заново. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Редактор реєстру. Backup Needed. Змінено шрифти в реєстрі | pete21 | Операційні системи Windows | 7 | 15 березня 2009 13:32 |
| Проблеми при підключенні My Sony Cyber Shot камера | Приватні Baldrick | Digital Imaging & Принтери | 8 | 31 жовтня 2008 08:54 |
| (56K) екран попередження конкурс постріл залишити в грі фото тут! | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 8 | 18 грудня 2007 11:11 |
| Know Your реєстру? | Rob8UrChips | General Software чат | 1 | 8 жовтня 2007 14:21 |
| XP Registry | DrWatson | General Software чат | 7 | 4 квітня 2007 11:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |