![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmmm.
Ако получите съвпадение на компактдиск до сегашната си инсталирате можете да направите, за ремонт както казах по-горе. Ако не можете да получите на компактдиск, ще трябва да използвате CD за възстановяване, което ще унищожи всичко. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Добре Наздраве за това. Така кутия трябва да избършете много. Какво е най-добрият софтуера за архивиране и има ли добри безплатни или с отворен код на разположение? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто копирате всички неща, които да друг диск и след това го копирайте обратно веднъж променен. Няма нужда от софтуера за архивиране наистина.
|
| |||
| |||
| Аз бях, поставяйки я на разстояние за известно време, но аз ще трябва да получите нов твърд диск. От 35gig аз започнах с Аз съм сега са на 2 и малко, което вероятно няма да помогне на бедните машина, в противен случай е много CD-та. |
|
| |||
| |||
| Твърдият диск е нищо, годни, че, направете възстановяване и настройка на стария карам като роб. HD-евтините на ebuyer е £ 30, за обувка то е Westen Digital и 80GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 Друго нещо е да се уверите, че имате драйвери за хардуера във вътрешността на машината преди да започнете. |
|
| |||
| |||
| 80gig ще бъде около границата този беден годишно момиче сигурно ще се справя. PC WORLD да EIDE дискове с humungus концерти за около £ 79, но според мен това е самозалъгване за този стар таймер. |
|
| |||
| |||
| PCW са много скъп приятел. Махни го от онлайн ebuyer, dabs или други подобни. Тук ще намерите 40GB дискове стават редки и като резултат са повече от 80GB дискове. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Редактора на системния регистър. Backup необходимо. Промениха шрифтове в регистър | pete21 | Windows операционни системи | 7 | 15 Март 2009 13:32 |
| Проблеми, свързващ моя Sony Cyber сачми Камера | Частни Baldrick | Digital Imaging & Принтери | 8 | 31 Окт 2008 08:54 |
| (56K сигнал) екрана изстрел конкурса пост-ви в играта снимки тук! | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 8 | 18 Дек 2007 11:11 |
| Познавам по вписванията? | Rob8UrChips | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 октомври 2007 14:21 |
| XP по вписванията | DrWatson | Общи Софтуер Чат | 7 | 4 април 2007 11:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |