![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmmm.
Pokud se dostanete odpovídající CD na aktuální instalaci můžete udělat, opravit, jak jsem uvedl výše. Pokud nemůžete získat CD, budete muset používat recovery CD, které zničí všechno. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ok hurá na to. Zapouzdřit takže musím utírat hodně. Jaký je nejlepší software pro zálohování a je tam nějaké dobré zdarma nebo open source k dispozici? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí zkopírovat všechny svoje věci na jiný disk a potom jej zkopírujte zpět jednou přeformátovaný. Není třeba zálohovací software opravdu.
|
| |||
| |||
| Byl jsem z jeho uvedení na chvíli, ale budu muset pořídit nový pevný disk. Z 35gig jsem začal s jsem se dolů na 2 a kousek, který pravděpodobně nepomůže chudým stroj, jinak je to hodně cd. |
|
| |||
| |||
| Pevný disk není nic jiného, hodí se, že to oživení a nastavení starý disk jako otrok. Nejlevnější HD na ebuyer je 30 liber, aby bota je Westen Digital a 80 GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 Jiná věc je, aby se ujistil, máte ovladače pro hardware uvnitř stroje dříve, než začnete. |
|
| |||
| |||
| 80gig bude o omezení této chudé děvče by pravděpodobně zvládnout. PC svět udělat EIDE disk s humungus koncerty asi 79 liber, ale myslím, že to je jen zbožné přání pro tento veterán. |
|
| |||
| |||
| PCW jsou velmi předražené mate. Stáhnout on-line od ebuyer, otisky prstů a podobně. Najdete 40GB disky jsou stále vzácné, a jako výsledek je více než 80 GB disky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Editor registru. Zálohování potřebné. Změnil Fonty v registru | pete21 | Operační systémy Windows | 7 | 15. března 2009 13:32 |
| Problémy s připojením mého Sony Cyber záběr kamery | Soukromé bandelír | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 31. října 2008 08:54 |
| () 56k varovné obrazovky zastřelil soutěž-post ve vaší hře fotky tady! | cheesepuff | PC a herní konzole | 8 | 18. prosinec 2007 11:11 |
| Znát Váš registru? | Rob8UrChips | Obecné Software Chat | 1 | 8. října 2007 14:21 |
| XP Registry | DrWatson | Obecné Software Chat | 7 | 4. dubna 2007 11:29 |
| Thread Nástroje | |
| |