![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmmm.
Ako dobijete odgovarajući CD na vašu trenutnu instalaciju možete napraviti popravak kao što sam rekao gore. Ako ne možete dobiti CD-a ćete morati koristiti svoje ozdravljenje CD-a koji će obrisati sve. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ok živjeli za to. Obložiti tako da sam to brisanje puno. Koji je najbolji backup softver i je li dobro ili slobodan OpenBSD izvor na raspolaganju? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je kopirati sve svoje stvari na neki drugi disk i zatim ga kopirati natrag jednom preoblikovati. Nema potrebe za rezervne softver stvarno.
|
| |||
| |||
| Ive 'bio stavljajući off za neko vrijeme, ali Im' idući u morati dobiti novi hard disk. Out of 35gig sam počeo sa Ja sam do sada 2 i malo koji vjerojatno ne pomaže siromašnima stroj, inače to je puno CD-ova. |
|
| |||
| |||
| Hard disk nije ništa, da stane, da li oporavak i postava stari pogon kao rob. Najjeftinije HD na ebuyer je £ 30, to čizma to je Westen Digitalna i 80GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 Druga stvar je da provjerite jeste li vozač za hardver unutar stroja prije nego što počnete. |
|
| |||
| |||
| 80gig će biti oko granica tu jadnu djevojčicu vjerojatno mogao nositi. PC svijet učiniti EIDE diskove sa humungus nastupa za oko £ 79, ali mislim da je željan razmišljanja za ovu starosjedilac. |
|
| |||
| |||
| PCW su vrlo precijenjen drugarica. Dobiti je online od ebuyer, dabs ili sl.. Naći ćete 40GB Pogoni jesu uzimajući rijetki i kao rezultat toga su više od 80GB diskova. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Registry Editor. Sigurnosna kopija potrebna. Promijenjen Fontovi u Registry | pete21 | Windows Operating Systems | 7 | 15. ožujak 2009 13:32 |
| Problemi povezivanje moj Sony Cyber shot fotoaparata | Private Baldrick | Digital Imaging & Pisači | 8 | 31. listopad 2008 08:54 |
| (56k warning) Screen-shot contest objaviti u igri pics ovdje! | cheesepuff | PC & konzole Igre | 8 | 18. prosinac 2007 11:11 |
| Znate svoj Matični? | Rob8UrChips | Općenito Software Chat | 1 | 8. listopad 2007 14:21 |
| XP Registry | DrWatson | Općenito Software Chat | 7 | 4. travanj 2007 11:29 |
| Thread Tools | |
| |