![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hmm.
|
|||
|
|||
|
Ok cheers for that. Tehát beládáz én törölje le a tételt. Mi a legjobb biztonsági szoftver, és nincs olyan jó szabad vagy nyílt forráskódú rendelkezésre?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Csak másolja az összes dolgot egy másik meghajtóba, majd másolja vissza egyszer formázni. Nincs szükség backup szoftver igazán.
|
|
|||
|
|||
|
Már elhelyezés le egy ideig, de megyek kell jutnunk egy új merevlemezt. Out of the 35gig kezdtem Én most le a 2 és egy kicsit ami feltehetően nem segíti a szegény gépet, különben egy csomó CD-t.
|
|
|
|||
|
|||
|
A merevlemez semmi, alkalmas arra, hogy ezt a hasznosítási és beállít a régi meghajtót, mint egy rabszolga.
A legolcsóbb HD ebuyer £ 30, a csomagtartó, hogy ez egy Westen Digital és 80GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 A másik dolog az, hogy meggyőződjön róla, hogy a járművezetők a hardver a készülék belsejében, mielőtt elkezdené. |
|
|
|||
|
|||
|
80gig körül lesz a határ a szegény kislány talán képes kezelni. PC Világ do EIDE vezet-val humungus koncertek kb £ 79, de azt hiszem, hogy ez vágyálom erre a régi időmérőt.
|
|
|
|||
|
|||
|
PCW nagyon túlértékelt társ.
Get it on-line módon ebuyer, dabs vagy hasonló. Meg fogja találni 40 GB-os meghajtók egyre ritka, és ennek eredményeként több mint 80 GB-os meghajtók. |