![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmmm.
| |||
| |||
| Gerai Cheers for that. Taigi uždengti turiu sunaikinti aikštelė. Kas geriausia atsarginę programinės įrangos ir yra kokių nors gerų nemokamą arba atvirojo teksto galima? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog nukopijuokite visą savo medžiagą į kitą diską, tada nukopijuokite jį atgal kartą pertvarkė. Nr atsarginės įrangos reikia tikrai.
|
| |||
| |||
| Buvau pradėti jį išjungti, o, bet aš norėčiau turėti, norint gauti naują kietąjį diską. Iš 35gig aš pradėjau aš dabar iki 2 ir tiek, kuri tikriausiai nepadės prasta mašina, kitaip tai CD aikštelė. |
|
| |||
| |||
| Kietasis diskas yra niekas, kad tinka, ar išieškojimo ir sąranka senas vairuoti kaip vergas. Pigiausia HD ebuyer yra £ 30, įkelti jį Westen Skaitmeniniai ir 80GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 Kitas dalykas yra įsitikinkite, kad turite tvarkykles viduje aparatūros prieš pradėdami. |
|
| |||
| |||
| 80gig bus apie apriboti skurdžiai mergaitė tikriausiai rankena. PC pasaulyje daryti EIDE diskai su humungus koncertai maždaug £ 79, bet manau, kad yra pageidautinas mąstymo seną laikmatis. |
|
| |||
| |||
| PVC yra labai brangių mate. Get internete nuo ebuyer, pirštų atspaudai ar panašiai. Rasite 40GB diskai darosi retas ir kaip rezultatas yra daugiau nei 80 GB diskus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Registro redaktoriaus. Atsarginė Needed. Pasikeitė Šriftai registro | pete21 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Kovas 15, 2009 13:32 |
| Klaida jungiantis mano Sony Cyber shot | Asmeninis Baldrick | Digital Imaging & Printers | 8 | 31 spalis 2008 08:54 |
| (56K) įspėjimo Screen shot konkursas-paštu savo žaidime Pics čia! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 18 gruodis 2007 11:11 |
| Know your registry? | Rob8UrChips | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 8 spalis 2007 14:21 |
| XP registras | DrWatson | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 4 balandis 2007 11:29 |
| Temos įrankiai | |
| |