mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Registro kulka

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 18, 2008, 09:28
Administrator Grupė

Default Registro kulka

Hmmmm.

Jeigu jums tinkančių CD esamą įdiegti galite padaryti remontas, kaip sakiau anksčiau.

Jei negalite gauti CD turėsite naudoti savo recovery CD, kurie bus sunaikinti viską.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 18, 2008, 09:35
Naujas Narys

Default Registro kulka

Gerai Cheers for that. Taigi uždengti turiu sunaikinti aikštelė. Kas geriausia atsarginę programinės įrangos ir yra kokių nors gerų nemokamą arba atvirojo teksto galima?
Old Gegužė 18, 2008, 09:36
Moderatorius Grupė

Default Registro kulka

Citata:
Originally Posted by Chorlton View Post
Gerai Cheers for that. Taigi uždengti turiu sunaikinti aikštelė. Kas geriausia atsarginę programinės įrangos ir yra kokių nors gerų nemokamą arba atvirojo teksto galima?
Tiesiog nukopijuokite visą savo medžiagą į kitą diską, tada nukopijuokite jį atgal kartą pertvarkė. Nr atsarginės įrangos reikia tikrai.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 18, 2008, 09:49
Naujas Narys

Default Registro kulka

Buvau pradėti jį išjungti, o, bet aš norėčiau turėti, norint gauti naują kietąjį diską. Iš 35gig aš pradėjau aš dabar iki 2 ir tiek, kuri tikriausiai nepadės prasta mašina, kitaip tai CD aikštelė.
Old Gegužė 18, 2008, 09:54
Administrator Grupė

Default Registro kulka

Kietasis diskas yra niekas, kad tinka, ar išieškojimo ir sąranka senas vairuoti kaip vergas.

Pigiausia HD ebuyer yra £ 30, įkelti jį Westen Skaitmeniniai ir 80GB.

http://www.ebuyer.com/product/23275

Kitas dalykas yra įsitikinkite, kad turite tvarkykles viduje aparatūros prieš pradėdami.
Old Gegužė 18, 2008, 10:00
Naujas Narys

Default Registro kulka

80gig bus apie apriboti skurdžiai mergaitė tikriausiai rankena. PC pasaulyje daryti EIDE diskai su humungus koncertai maždaug £ 79, bet manau, kad yra pageidautinas mąstymo seną laikmatis.
Old Gegužė 18, 2008, 10:02
Administrator Grupė

Default Registro kulka

PVC yra labai brangių mate.

Get internete nuo ebuyer, pirštų atspaudai ar panašiai.

Rasite 40GB diskai darosi retas ir kaip rezultatas yra daugiau nei 80 GB diskus.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Registro redaktoriaus. Atsarginė Needed. Pasikeitė Šriftai registro pete21 Windows "operacinės sistemos 7 Kovas 15, 2009 13:32
Klaida jungiantis mano Sony Cyber shot Asmeninis Baldrick Digital Imaging & Printers 8 31 spalis 2008 08:54
(56K) įspėjimo Screen shot konkursas-paštu savo žaidime Pics čia! cheesepuff PC & konsolės Žaidimai 8 18 gruodis 2007 11:11
Know your registry? Rob8UrChips BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 8 spalis 2007 14:21
XP registras DrWatson BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 4 balandis 2007 11:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.