![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmmm.
Jeśli pojawi się pasujące CD do bieżącej instalacji można zrobić remont jak powiedziałem powyżej. Jeśli nie możesz CD będziesz musiał korzystać z płyty CD do odzysku, które zetrze wszystko. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ok cheers for that. Więc okrywać muszę wytrzeć partii. Jaki jest najlepszy kopii oprogramowania i jest jakieś dobre darmowe lub dostępne open source? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy skopiować wszystkie swoje rzeczy na innym dysku, a następnie skopiować je z powrotem po sformatowaniu. Brak konieczności wykonywania kopii zapasowych naprawdę.
|
| |||
| |||
| I've been wprowadzenie go wyłączyć na chwilę, ale będę musiał uzyskać nowy dysk twardy. Out of 35gig Zacząłem Jestem teraz w dół do 2 i nieco których prawdopodobnie nie pomóc biednym maszyny, w przeciwnym razie bardzo dużo płyt. |
|
| |||
| |||
| Dysk twardy ma nic, nadające się, że do instalacji odzysku i stary dysk jako slave. Najtańszy HD eBuyer wynosi £ 30, aby uruchomić to Westen Digital i 80GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 Inną rzeczą jest, aby upewnić się, że sterowniki sprzętu wewnątrz maszyny przed rozpoczęciem pracy. |
|
| |||
| |||
| 80gig będzie o limit ten biedny dziewczynka prawdopodobnie mógłby obsłużyć. Świat PC do dysków EIDE z humungus występuje około £ 79, ale myślę, że to pobożne życzenia na ten stary zegar. |
|
| |||
| |||
| PCW są bardzo zawyżone mate. Get it on-line z eBuyer, dabs lub tym podobne. Znajdziecie 40GB dyski są coraz rzadko iw efekcie ponad 80 GB dyskiem. |