![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmmm.
Dacă primiţi un CD de potrivire pentru a dvs. curentă a instala puteţi face o reparaţie cum am spus mai sus. Dacă nu puteţi lua un CD-ul va trebui să utilizaţi CD-ul dvs. de recuperare care va şterge totul. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cheers Ok pentru asta. Deci, am incase de a şterge lotului. Care este cel mai bun software-ul de backup şi nu există vreo sursă bună gratuit sau open disponibile? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar copia toate lucrurile dumneavoastră de a conduce vehicule şi de un alt apoi copiaţi-l înapoi, o dată reformatat. Nu este nevoie de software-ul de backup cu adevărat.
|
| |||
| |||
| Am fost pune-l jos pentru un timp, dar am de gând să aibă pentru a obţine un nou disc tare. Din 35gig am inceput cu eu sunt acum în jos la 2 si un pic, care, probabil, nu va ajuta masina de săraci, în caz contrar este o mulţime de CD-uri. |
|
| |||
| |||
| Un hard-disk nu este nimic, că se potrivesc, nu de recuperare şi configurare unitatea de vechi ca un sclav. Cele mai ieftine HD pe ebuyer este de £ 30, să boot-acesta este un Westen Digital si 80GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 Un alt lucru este să vă asiguraţi că aveţi drivere pentru hardware-ul în interiorul maşinii înainte de a începe. |
|
| |||
| |||
| 80gig va fi de aproximativ limita acest biata fata vechi ar putea, probabil, mâner. Lumea PC-a face drive-urile EIDE cu gig-uri humungus pentru jur de £ 79, dar cred că e iluzii pentru acest Timer vechi. |
|
| |||
| |||
| PCW sunt foarte overpriced mate. Ia-l online, de la ebuyer, dabs sau ceva de genul. Veţi găsi 40GB drive-urile devin rare şi, ca urmare sunt mai mult de 80GB drive-urile. |
![]() |
|
| Marcaje |