![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmmm.
Ak sa dostanete zodpovedajúce CD na aktuálnu inštaláciu môžete urobiť, opraviť, ako som uviedol vyššie. Ak nemôžete získať CD, budete musieť používať recovery CD, ktoré zničia všetko. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ok hurá na to. Zapouzdřit takže musím utierať veľa. Aký je najlepší softvér pre zálohovanie a je tam nejaké dobré zadarmo alebo open source k dispozícii? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí skopírovať všetky svoje veci na iný disk a potom ho skopírujte späť raz prepracovaný. Nie je potrebné zálohovací softvér naozaj.
|
| |||
| |||
| Bol som z jeho uvedenia na chvíľu, ale budem musieť kúpiť nový pevný disk. Z 35gig som začal s som sa nadol na 2 a kúsok, ktorý pravdepodobne nepomôže chudobným stroj, inak je to hodně cd. |
|
| |||
| |||
| Pevný disk nie je nič iného, hodí sa, že to oživenie a nastavenie starý disk ako otrok. Najlacnejšie HD na ebuyer je 30 libier, aby topánka je Westen Digital a 80 GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 Iná vec je, aby sa ubezpečil, máte ovládače pre hardvér vnútri stroja skôr, ako začnete. |
|
| |||
| |||
| 80gig bude o obmedzení tejto chudobné dievča by pravdepodobne zvládnuť. PC svet urobiť EIDE disk s humungus koncerty asi 79 libier, ale myslím, že to je len zbožné želanie pre tento veterán. |
|
| |||
| |||
| PCW sú veľmi predražené mate. Stiahnuť on-line od ebuyer, odtlačky prstov a podobne. Nájdete 40GB disky sú stále zriedkavé, a ako výsledok je viac ako 80 GB disky. |