![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хмммм.
Ако вам одговарају вашој тренутној ЦД за инсталацију можете урадити поправке као што сам рекао изнад. Ако не можете да добијете ЦД-ћете морати да користите свој ЦД-опоравак који ће избрисати све. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
Ок навија за то. Па обложити морам обрисати пуно. Који је најбољи софтвер за прављење резервних копија и да ли постоји неки добар бесплатан и отвореног кода на располагању?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Само копирајте све своје ствари на други диск, а затим копирајте га назад када поново. Нема потребе за резервне софтвер стварно.
|
|
|||
|
|||
|
И'ве беен то свукосте за време, али ћу морати да добијете нови хард диск. Од 35гиг сам почео сам сад доле до 2 и нешто што вероватно не помаже сиромашне машине, иначе је много ЦД-а.
|
|
|
|||
|
|||
|
Хард диск није ништа, да стане, да ли опоравка и поставка старе јединицу као роб.
Најјефтинији ХД ебуыер је 30 фунти, за покретање је Уестен Дигитал и 80ГБ. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/23275 Друга ствар је да проверите да ли имате управљачке програме за хардвер унутар машине пре него што почнете. |
|
|
|||
|
|||
|
80гиг ће бити око рок ова сирота девојчица би вероватно регулатор. ПЦ Уорлд урадити ЕИДЕ дискови са хумунгус наступа за око £ 79, али мислим да је жељан мишљење за ову стару тајмер.
|
|
|
|||
|
|||
|
ПЦУ су веома оверприцед другарица.
Гет ит онлине од ебуыер, дабс или као такве. Ћете наћи 40ГБ диск добијате ретка и као резултат су више него 80ГБ дискове. |