![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmmm.
Eğer mevcut size yukarıda dedi gibi bir onarım yapabiliriz yüklemek için eşleşen bir CD olsun. Eğer bir şeyi silecek kurtarma CD'si kullanmak zorunda olacak bir CD elde edemezsiniz. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bunun için Ok cheers. Bu yüzden çok silmek zorunda örtmek. Ne iyi yedekleme yazılımı ve herhangi bir serbest veya açık kaynak iyi kullanılabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece başka bir sürücüye ve sonra bir kez reformasyon kopyalayın tüm malzeme kopyalayın. Yedekleme yazılımı gerek yok gerçekten.
|
| |||
| |||
| Ben kapalı bir süre koyarak oldum ama yeni bir sabit sürücü almak için gidiyorum. Out of I birlikteyim şimdi aşağı 2 ve biraz da muhtemelen kötü makine işe yaramazsa, aksi takdirde CD'lerin çok şey 35gig başladı. |
|
| |||
| |||
| Bir sabit disk şey, uygun olan, kurtarma ve kurulum bir köle olarak eski sürücü ne olduğunu. Ucuz HD ebuyer £ 30, önyükleme için bir Westen Digital ve 80GB olmasıdır. http://www.ebuyer.com/product/23275 Başka bir şey makinenin içindeki donanım için önce sürücüleri emin başlangıç yapmaktır. |
|
| |||
| |||
| 80gig Bu zavallı kız muhtemelen ele verebilir hakkında sınırı olacak. PC dünya çapında 79 £ için Humungus konser ile EIDE sürücüleri ama sanırım bu eski çekim's for hüsnükuruntu. |
|
| |||
| |||
| PCW çok dostum overpriced vardır. O ebuyer çevrimiçi, alın veya bu gibi Dabs. You are getting 40GB sürücüleri bulacak ve nadir bir sonucu olarak fazla 80GB sürücüleri. |