менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Знятий реєстру

Reply

Різьба Інструменти
Old
Адміністратор групи

Хммм.

Якщо ви отримуєте відповідний компакт-диска на поточному установці ви можете зробити ремонт, як я сказав вище.

Якщо ви не можете отримати компакт-диск ви повинні будете використовувати ваш компакт-диск відновлення яка знищить всі.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old
Нові члени групи

Добре, що ура. Таким Incase я стерти багато. Що найкраще програмне забезпечення для резервного копіювання та чи є хороші безкоштовні або з відкритим вихідним кодом доступні?
Old
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Чорлтон View Post
Добре, що ура. Таким Incase я стерти багато. Що найкраще програмне забезпечення для резервного копіювання та чи є хороші безкоштовні або з відкритим вихідним кодом доступні?
Просто скопіюйте всі ваші речі на інший диск, а потім скопіювати його назад раз переформатувати. Немає необхідності в резервною копією програмного забезпечення на самом деле.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old
Нові члени групи

Я відкладав на деякий час, але я буду мати, щоб отримати новий жорсткий диск. З 35gig я почав з тепер я до 2, а трохи що, ймовірно, не допомагають бідним машини, в іншому випадку вона дуже багато компакт-дисків.
Old
Адміністратор групи

Жорсткому диску немає нічого, FIT, що робити з відновлення та встановлення старий диск в якості раба.

Найдешевші HD на Ebuyer становить £ 30, щоб завантажитися це Westen Digital і 80GB.

http://www.ebuyer.com/product/23275

Інша справа, щоб переконатися, що у вас є драйвери для апаратних всередині машини перед початком роботи.
Old 18 травня 2008, 10:00
Нові члени групи

80gig буде близько межа цієї бідній дівчинці, ймовірно, може ручки. Світ ПК робити диски EIDE з humungus Концерти близько £ 79, але я думаю, що це прийняття бажаного за дійсне для цього старий таймер.
Old 18 травня 2008, 10:02
Адміністратор групи

PCW дуже завищеними Mate.

Отримати його в Інтернеті з Ebuyer, мазки тощо.

Ви знайдете 40GB дисків стають рідкісними і, як результат більш ніж 80GB дисків.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.