![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм.
Якщо ви отримуєте відповідний компакт-диска на поточному установці ви можете зробити ремонт, як я сказав вище. Якщо ви не можете отримати компакт-диск ви повинні будете використовувати ваш компакт-диск відновлення яка знищить всі. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Добре, що ура. Таким Incase я стерти багато. Що найкраще програмне забезпечення для резервного копіювання та чи є хороші безкоштовні або з відкритим вихідним кодом доступні? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто скопіюйте всі ваші речі на інший диск, а потім скопіювати його назад раз переформатувати. Немає необхідності в резервною копією програмного забезпечення на самом деле.
|
| |||
| |||
| Я відкладав на деякий час, але я буду мати, щоб отримати новий жорсткий диск. З 35gig я почав з тепер я до 2, а трохи що, ймовірно, не допомагають бідним машини, в іншому випадку вона дуже багато компакт-дисків. |
|
| |||
| |||
| Жорсткому диску немає нічого, FIT, що робити з відновлення та встановлення старий диск в якості раба. Найдешевші HD на Ebuyer становить £ 30, щоб завантажитися це Westen Digital і 80GB. http://www.ebuyer.com/product/23275 Інша справа, щоб переконатися, що у вас є драйвери для апаратних всередині машини перед початком роботи. |
|
| |||
| |||
| 80gig буде близько межа цієї бідній дівчинці, ймовірно, може ручки. Світ ПК робити диски EIDE з humungus Концерти близько £ 79, але я думаю, що це прийняття бажаного за дійсне для цього старий таймер. |
|
| |||
| |||
| PCW дуже завищеними Mate. Отримати його в Інтернеті з Ebuyer, мазки тощо. Ви знайдете 40GB дисків стають рідкісними і, як результат більш ніж 80GB дисків. |