![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| I свърши преинсталиране на Windows XP Home yesterday.during инсталацията тя дава грешки на някой файл и е отстраняват файла от installing.now Im изпитва бавно стартиране problem.it stucks в 'Windows е започването "за 2 минути и след това още 2 -3 минути за добре дошли screen.tried работи системата за проверка на файла, но все пак същите. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато съм виждал това в миналото той е бил повреден диск.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вярвам, че то също може да бъде причинено от SATA HDD не са заложени в IDE режим.
|
| |||
| |||
| И така, какво да правя сега? |
|
| |||
| |||
| Бих копие на компактдиска. Това е работил за мен. |
|
| |||
| |||
| направи обратен означава копие на Windows XP CD отново? |
|
| |||
| |||
| Да. Имах оригинални, че отказва да работи, копирайте файла грешки. Аз го копирали и тогава проблема си отидоха. По принцип на диска може да бъде повредена, но понякога те копие оправи. Той е на стойност пробвам, аз също ще бъдете сигурни, че напълно да изтриете дялове и пълен формат, преди да инсталирате, за да се увери на твърдия диск е върхът върха. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това е един и същ файл всеки път, когато се опитате да инсталирате, от както е споменато това вероятно е повреден диск.
Ако, обаче, файловете, които не могат да се четат, са различни всеки път, когато се опитвате да инсталирате, тя би могла да бъде един Рам въпрос. Ако е така и вие имате повече от 1 стик Арама, опитайте се да извадите един и опитайте да инсталирате отново, ако няма по-добро суап около тях .... или пробвай различни RAM. Ако файловете са пропуснати по време на инсталацията, там е наистина няма смисъл продължите с инсталацията, като ще има повече, отколкото биха могли да се проблеми със системата. Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dell Inspiron 530 - Възстановявам Прозорец | tommyg23 | Windows операционни системи | 1 | 28-ми септември 2009 година 09:26 |
| Преинсталирайте Windows Vista x64 на Toshiba A300 лаптоп? | LegendaryFire | Windows операционни системи | 3 | 13 април 2009 08:58 |
| Смешни аудио възпроизвеждане след преинсталиране на Windows | engelcain | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 11 Дек 2008 08:20 |
| Как да преинсталирате Windows XP? | VictorSxl | Windows операционни системи | 7 | 25 Окт 2008 12:52 |
| Преинсталирайте Windows - Лаптоп трясък | sls2k8 | Общи Хардуер Чат | 2 | 31 Авг 2008 11:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |