![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i udělal přeinstalaci systému Windows XP Home yesterday.during instalace dává na některé chyby a soubor má preskoceny soubor z installing.now im zažívá pomalé spouštění problem.it stucks na 'oken je zakládání' za 2 minuty a potom další 2 -3 minut na úvodní screen.tried běží Kontrola systémových souborů, ale stále stejné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když jsem viděl v minulosti to byl vadný disk.
| |||
| |||
| Věřím, že to může být také způsobena SATA HDD to není nastavit v IDE režimu.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| tak co mám dělat? |
|
| |||
| |||
| Já bych kopírovat CD. Že pracoval pro mě. |
|
| |||
| |||
| to znamená, u kopie disku CD systému Windows XP znovu? |
|
| |||
| |||
| Ano. Měl jsem původní odmítl pracovat, kopírování souborů chyby. I zkopírovali a pak problém odešli. V podstatě ten disk by mohl být poškozen, ale někdy si kopii v pohodě. Stojí to za pokus, já bych se ujistit, jste úplně odstranit oddíly a plný formát před instalací se ujistěte se, že pevný disk je tip top. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je to stejné soubory při každém pokusu o instalaci, než jak bylo zmíněno je to zřejmě vada disku.
Pokud se však na to, že soubory, které nelze číst liší pokaždé, když se pokusíte nainstalovat, může to být Ram problém. Pokud ano a máte více než 1 dřevo Ram, můžete se pokusit odebrat jeden a zkuste nainstalovat znovu, pokud ne lepší swap je kolem .... nebo zkuste jiný Ram. Pokud jsou soubory preskoceny během instalace, je opravdu nemá smysl pokračovat v instalaci, protože se bude více než pravděpodobně problémy se systémem. Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell Inspiron 530 - přeinstalace systému Windows | tommyg23 | Operační systémy Windows | 1 | 28.září 2009 09:26 |
| Přeinstalace Windows Vista X64 na Toshiba A300 Laptop? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 3 | 13. dubna 2009 08:58 |
| Funny audio přehrávání po přeinstalování Windows | engelcain | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 11. prosinec 2008 08:20 |
| Jak přeinstalovat Windows XP? | VictorSxl | Operační systémy Windows | 7 | 25. října 2008 12:52 |
| Přeinstalace Windows - Laptop shazovat | sls2k8 | Obecné Hardware Chat | 2 | 31. srpen 2008 11:06 |
| Thread Nástroje | |
| |