![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| i έκανε επανεγκατάσταση των Windows XP Home yesterday.during η εγκατάσταση δίνει κάποια λάθη στο αρχείο και έχει παραληφθεί το αρχείο από installing.now im βιώνει αργή εκκίνηση problem.it stucks σε «παράθυρα εκκίνηση" για 2 λεπτά και στη συνέχεια άλλα 2 -3 λεπτά για το καλωσόρισμα screen.tried λειτουργίας System File Checker αλλά ακόμα ίδια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν έχω δει αυτό στο παρελθόν ήταν ένα ελαττωματικό δίσκο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πιστεύω ότι μπορεί επίσης να προκληθεί από SATA HDD της που δεν είναι σε IDE mode.
|
| |||
| |||
| ναι, τι πρέπει να κάνω τώρα; |
|
| |||
| |||
| Θα αντίγραφο του CD. Αυτό λειτούργησε για μένα. |
|
| |||
| |||
| do u σημαίνει αντίγραφο το CD των Windows XP και πάλι; |
|
| |||
| |||
| Ναι. Είχα ένα αρχικό ότι αρνήθηκαν να εργαστούν, να καταθέτουν αντίγραφο λάθη. Θα αντιγραφεί και τότε το πρόβλημα πήγε μακριά. Ουσιαστικά ο δίσκος θα μπορούσε να υποστεί βλάβη, αλλά μερικές φορές αντίγραφο μόνο ωραία. Αξίζει μια δοκιμή, θα ήθελα επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε πλήρη διαγραφή των διαμερισμάτων και την πλήρη μορφή πριν από την εγκατάσταση για να βεβαιωθείτε ότι ο σκληρός δίσκος είναι tip top. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν είναι τα ίδια αρχεία κάθε φορά που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε, όπως αναφέρεται από το ότι είναι ίσως μια ελαττωματική δίσκο.
Αν, όμως, τα αρχεία που δεν μπορεί να διαβάσει είναι διαφορετικά κάθε φορά που επιχειρείτε να εγκαταστήσετε, θα μπορούσε να είναι ένα θέμα Ram. Αν ναι και έχετε πάνω από 1 stick RAM, προσπαθήστε να καταργήσετε ένα και προσπαθήστε να εγκαταστήσετε πάλι, αν δεν καλύτερη swap τους γύρω .... ή δοκιμάστε διαφορετικές Ram. Αν τα αρχεία αγνοούνται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, πραγματικά δεν υπάρχει νόημα να συνεχίζει με την εγκατάσταση, καθώς θα υπάρχει περισσότερο από πιθανό να παρουσιαστούν προβλήματα με το σύστημα. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|