![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam jedan od reinstalirati Windows XP Home yesterday.during instalacije daje neke greške na sliku i ima preskočene datoteke iz installing.now im doživljava sporo pokretanje problem.it stucks na "Windows je početak" za 2 minute, a zatim još jednu 2 -3 minute na dobrodošlicu screen.tried trčanje System File Checker ali i dalje isto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad sam vidio ovog u prošlosti je bio neispravan disk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja vjerujem u to može biti uzrokovano SATA HDD-a nije bila postavljena u IDE način rada.
|
| |||
| |||
| tako što će učiniti sada? |
|
| |||
| |||
| Ja bih kopiranje CD-a. Taj izrađen za mene. |
|
| |||
| |||
| obaviti u značiti kopija Windows XP CD ponovno? |
|
| |||
| |||
| Da. Imao sam taj originalni odbio da radi, kopirajte datoteku pogreške. Ja ga kopirati, a zatim se problem ode. Uglavnom je disk oštećen, ali se može kopirati samo ponekad su u redu. To vrijedi probati, ja bih također provjerite da li ste u potpunosti izbrisali FULL format particije i instalirati prije kako bi bili sigurni da je hard disk je tip top. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je ista slika svaki put kad pokušam instalirati, nego kao što je spomenuto vjerojatno neispravan disk.
Ako, međutim, datoteke, koje se ne mogu pročitati različiti svaki put kada se pokušati instalirati, to bi mogla biti Ram problem. Ako je tako i imate više od 1 stick RAM-a, pokušajte ukloniti jedan i pokušajte ponovno instalirati, ako ne bolje swap oko njih .... ili isprobajte različite RAM. Ako su preskočene datoteke prilikom instalacije, tu je stvarno nema svrhe nastavljajući s instalacijom, kao što će vjerojatno biti više problema sa sustavom. My System: Početna Build
|