![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én egy újratelepíteni a Windows XP Home yesterday.during a telepítés mert hibákat néhány kép, és átugrottam a file-installing.now im gyorsjavítást lassú indítás problem.it stucks a "A Windows indítása," 2 percig, majd újabb 2 -3 perc a welcome screen.tried-ellenőrző rendszer működik, de még mindig ugyanaz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amikor láttam ezt a múltban ez volt a hibás lemezt.
| |||
| |||
| Azt hiszem, ez is okozta a SATA HDD nem meghatározott IDE módban.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tehát mit csináljak most? |
|
| |||
| |||
| Azt másold be a CD-t. Ez munkás értem. |
|
| |||
| |||
| do u mean másolni a Windows XP CD-t újra? |
|
| |||
| |||
| Igen. Volt egy eredeti példányát, amely visszautasította a munkát, fájlmásolás hibákat. Másoltam azt a problémát, majd elment. Alapvetően a lemez nem sérült, de néha példányát csak finom. Ez megér egy próbát, akkor is, győződjön meg róla, hogy teljesen törölni a partíciót és teljes formában telepítése előtt ellenőrizze, hogy a merevlemez hegy tetején. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ugyanazon a kép minden egyes alkalommal, amikor megpróbálja telepíteni, mint ahogy már említettük, hogy valószínűleg egy hibás lemez.
Ha azonban a fájlt nem lehet olvasni a különböző minden egyes alkalommal, amikor megpróbálja telepíteni, ez lehet a Ram kérdés. Ha igen, és még több mint 1 Stick RAM, próbálja meg eltávolítani, és próbálja meg újra telepíteni, ha nem jobb a csere, míg .... vagy próbálja különböző Ram. Ha kimarad a fájlok a telepítés során, akkor tényleg nincs értelme tovább folytatni a telepítést, mivel az több mint valószínű, a problémákat a rendszerben. My System: Home Testfelépítés
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell Inspiron 530 - Windows újratelepítése | tommyg23 | A Windows operációs rendszerek | 1 | Szeptember 28, 2009 09:26 |
| Újra a Windows Vista X64 egy Toshiba A300 laptop? | LegendaryFire | A Windows operációs rendszerek | 3 | 13. április 2009 08:58 |
| Vicces hanglejátszást után a Windows újratelepítése | engelcain | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 11. december 2008 08:20 |
| Hogyan tudom újra a Windows XP? | VictorSxl | A Windows operációs rendszerek | 7 | 25. október 2008 12:52 |
| Visszahelyez Windows - Laptop összeomlik | sls2k8 | Általános fémáru Chat | 2 | 31. augusztus 2008 11:06 |
| Téma eszközök | |
| |