![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
עשיתי התקנה מחדש של Windows XP Home של yesterday.during ההתקנה זה נותן שגיאות על קבצים מסוימים יש דילוג על הקובץ מ installing.now IM נתקל איטי ההפעלה problem.it stucks ב 'של Windows מתחיל' ל 2 דקות ואז עוד 2 ב -3 דקות הפתיחה screen.tried פועל בודק קבצי המערכת אבל עדיין אותו דבר.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כאשר ראיתי את זה בעבר, זה היה הדיסק הפגום.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני מאמין שזה יכול להיגרם גם על ידי SATA HDD לא להיות מוגדרת במצב IDE.
|
|
|||
|
|||
|
אז מה יהיה אני עושה עכשיו?
|
|
|
|||
|
|||
|
הייתי להעתיק את התקליטור. זה עבד בשבילי.
|
|
|
|||
|
|||
|
U מתכוון לעשות את העותק של Windows XP לכונן שוב?
|
|
|
|||
|
|||
|
כן. היה לי מקורי זה סירב לעבוד, להעתיק קובץ שגיאות. אני הוא מועתק ואז הלכנו משם הבעיה.
בעיקרון הדיסק עלול להיות פגום, אבל לפעמים הם פשוט להעתיק בסדר. זה שווה לנסות, הייתי גם לוודא שאתה מוחק את המחיצות לגמרי ומלא פורמט לפני ההתקנה כדי לוודא את הכונן הקשיח היא עצה הדף. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אם זה את אותם קבצים כל פעם שאתה מנסה להתקין, מאשר כאמור זה כנראה הדיסק פגום.
אם, לעומת זאת, על קבצים שלא ניתן לקרוא הן שונות בכל פעם שאתה מנסה להתקין, זה יכול להיות בעיה רם. אם כן ויש לך יותר מ 1 מקל של רם, נסה להסיר אחד ונסה להתקין שוב, אם לא יותר טוב להחליף אותם מסביב .... או נסה רם. אם דילוג על הקבצים במהלך ההתקנה, שם הוא לא באמת טעם להמשיך עם ההתקנה, כמו שם יהיה יותר סביר להיות בעיות עם המערכת. המערכת שלי: בניית הבית
|