![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš iš naujo įdiegti "Windows XP Home yesterday.during įrenginys suteikia klaidų kai kurių failų ir turi praleisti iš installing.now im failas lėtai paleidžiant problem.it stucks ne" Windows ima viršų "2 minutes, o tada dar 2 -3 minutės Sveiki screen.tried veikia sistemos rinkmenų tikrintuvą, tačiau pats. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai aš mačiau tai anksčiau ji buvo sugedusi diską.
| |||
| |||
| Manau, jis taip pat gali būti sukeltas SATA HDD nėra nustatytas IDE režimu.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| tai ką man dabar daryti? |
|
| |||
| |||
| Norėčiau nukopijuoti į CD. That worked for me. |
|
| |||
| |||
| do u reiškia kopijuoti CD su Windows XP naujo? |
|
| |||
| |||
| Taip. Turėjau originalią, kad atsisako dirbti, failo kopiją klaidas. Aš jį nukopijuoti ir tada problema išėjo. Daugiausiai diskas gali būti sugadintas, tačiau kartais jos kopija just fine. Verta pabandyti, aš taip pat įsitikinkite, kad visiškai ištrinti skirsnius ir visą formatavimą iš anksto įdiegti ir įsitikinti, ar kietajame diske yra tip top. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis pats registruoja kiekvieną kartą, kai bandote įdiegti, o ne kaip minėta tai greičiausiai neteisingai disko.
Tačiau, jei bylos, kurios negalima skaityti skiriasi kiekvieną kartą, kai bandote įdiegti, tai gali būti Ram problema. Jei taip ir turite daugiau nei 1 Stick RAM, pabandykite ištrinti vieną ir bandykite diegti iš naujo, jei ne geriau apsikeitimo juos aplink .... arba bandyti skirtingus RAM. Jei failai yra praleista diegimo metu, ten tikrai nėra tęsti įrengimo tašką, nes bus daugiau negu gali kilti problemų su sistema. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Inspiron 530 - Iš naujo įdiekite "Windows | tommyg23 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 rugsėjis 2009 09:26 |
| Iš naujo įdiekite "Windows Vista" x64 apie Toshiba A300 Laptop? | LegendaryFire | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 13, 2009 08:58 |
| Juokingi garso atkūrimo po Windows iš naujo | engelcain | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 11 gruodis 2008 08:20 |
| Kaip aš galiu įdiegti "Windows XP"? | VictorSxl | Windows "operacinės sistemos | 7 | 25 spalis 2008 12:52 |
| Iš naujo įdiekite "Windows" - nešiojamas Crashing | sls2k8 | General Hardware Chat | 2 | Rugpjūtis 31, 2008 11:06 |
| Temos įrankiai | |
| |